Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt det norske markedet med storm, og tilbyr en enkel og moderne måte å oppleve bøker på. Her skal vi se nærmere på hva Nextory er, hvordan det fungerer, og hvorfor det kan være det perfekte valget for både bokorm og travle hverdagslesere.

Hva er Nextory?

Nextory er en abonnementsbasert strømmetjeneste for e-bøker og lydbøker. Med Nextory kan du velge blant flere hundretusen titler å fordype deg i – alt fra bestselgere og klassikere til nye og ukjente perler. Og det beste av alt er att du kan lytte eller lese når som helst og hvor som helst, både online og offline.

Prøv Nextory gratis

Er du usikker på om Nextory er noe for deg? Prøv gratis, slik at du kan teste tjenesten før du bestemmer deg for om du vil binde deg til et abonnement. Ved å registrere deg for en 14-dagers gratis prøveperiode, får du full tilgang til å utforske hele biblioteket deres.

Opprett konto

Å opprette en konto på Nextory er enkelt og tar bare et par minutter. Du kan registrere deg ved å bruke e-postadressen din. Etter registreringen velger du bare det abonnementet som passer best for deg og så kan du laste ned Nextory-appen og begynne å utforske det enorme utvalget av bøker med en gang.

Ett abonnement som passer deg

Når det gjelder utvalg og pris, har Nextory et godt rykte. De tilbyr tre forskjellige abonnementer:

  1. Basic: Dette abonnementet koster 149 kr per måned og gir deg tilgang til 30 timer hver måned. Dette kan være en god start for de som ikke er tunge brukere og ønsker å teste tjenesten før de oppgraderer til en dyrere plan.
  2. Premium: For 179 kr per måned får du tilgang til flere bøker enn Basic-abonnementet ved at du kan lese og lytte til opptil 100 timer per måned.
  3. Unlimited: Til 199 kr per måned får du ubegrenset tilgang til hele biblioteket av lydbøker og e-bøker. Dette er den beste planen for ivrige lesehester (og lyttehester) som ønsker full frihet til å utforske så mange bøker de vil.

Lytt till Nextory med CarPlay og Android Auto

En av de virkelig kule funksjonene med Nextory er at den fungerer sømløst med både CarPlay og Android Auto. Dette betyr at du kan nyte lydbøkene dine mens du kjører, uten å måtte fikle med telefonen. Du kan enkelt styre avspillingen ved hjelp av bilens infotainmentsystem eller stemmekommandoer, noe som gjør det både praktisk og trygt, da de sikrer at du ikke trenger å ta øynene av veien. Denne funksjonaliteten er spesielt nyttig for pendling eller lange bilturer – så du alltid kan ha en god bok på øret, uansett hvor veien tar deg.

App- og brukeropplevelse

Nextorys app er designet for å være brukervennlig og intuitiv. Søkefunksjonen gjør at du enkelt kan finne de bøkene du leter etter. Du kan også selv tilpasse leseopplevelsen din ved å justere skriftstørrelse, bakgrunnsfarge og lysstyrke for e-bøker og for lydbøker kan du justere avspillingshastigheten og sette inn sovetimer, hvis du liker å lese-lytte på senga.
Appen husker også alltid hvor du slapp i boken, så du alltid kan fortsette der du slapp uten problemer. Inne på appen kan du også utfordre deg selv og sette deg lesemål ved å bruke bokutfordringen, eller følg lesestatistikken din med lesedagboken.

Flere hundretusen e-bøker og lydbøker hos Nextory

Nextorys enorme bibliotek sørger for at du aldri går tom for gode lese- eller lytteopplevelser. Med over 400 000 bøker har du nok å velge mellom uansett hvilken sjanger du foretrekker. Tjenesten oppdateres jevnlig med nye utgivelser, så du kan alltid kan finne noe nytt å kaste deg over – både de nyeste bestselgerne og skjulte perler.

Her er noen av de mest populære bøkene hos Nextory akkurat nå

Koke bjørn av Mikael Niemi – En spennende krimroman som tar deg med til Sveriges ville natur.
Søsterklokkene av Lars Mytting – En gripende fortelling om kjærlighet og skjebne i en liten norsk bygd.
1984 av George Orwell – En tidløs klassiker som utforsker temaer som totalitarisme og overvåking.
Sapiens: En kort historie om menneskeheten» av Yuval Noah Harari – En fascinerende reise gjennom menneskets historie.

Vanlige spørsmål

Hvordan oppretter jeg en Nextory-konto?

For å opprette ett abonnement med gratis prøveperiode på Nextory, går du bare til nettsiden deres eller laster ned appen og oppgir e-postadressen din og betalingsinformasjon – så er du klar.

Hvor mye koster Nextory per måned?

Nextory tilbyr flere forskjellige abonnementer, og prisene starter fra 149 kr per måned. Det syreste abonnement koster 199.

Kan jeg opprette en konto når jeg ikke er i Norge?

Ja, du kan opprette en konto på Nextory selv om du ikke er i Norge. Tjenesten er tilgjengelig i flere land, og du kan bruke den uansett hvor du befinner deg.

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...

Allente

Allente har gått hen og blitt en av de...