Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske old school TV-kanaler og et hav av filmer og serier fra en rekke strømmetjenester – alt i ett abonnement. Med Strim får du dermed tilgang til alt favorittinnholdet ditt, uten å måtte bytte mellom flere forskjellige apper.

Hva er Strim?

At Strim kombinerer TV-kanaler og innhold fra flere strømmetjenester gjør at de kan tilby et variert utvalg av underholdning. Denne alt-i-ett-tjenesten eliminerer derfor behovet for flere abonnementer, og gir en strømlinjeformet seeropplevelse. Den er tilgjengelig på smarttelefoner, nettbrett, datamaskiner og smart-TVer, noe som gjør det enkelt å se favorittprogrammene dine når som helst, hvor som helst. Du kan se pris og pakke på Strims hjemmeside, eller nedenfor her.

Hvordan bruker man Strim

Det er enkelt å komme i gang med Strim! Her er en trinn for trinn guide til hva du skal gjøre:

Trinn 1: Opprett en konto

Gå inn på Strims hjemmeside og registrer deg ved å oppgi nødvendig informasjon. Du må oppgi e-post, opprette et passord og oppgi betalingsopplysninger for å bekrefte abonnementet ditt.

Trinn 2: Velg ditt abonnement

Velg abonnementet som passer dine behov og budsjett. Strim tilbyr en rekke planer som dekker forskjellige preferanser, enten du vil ha en pakke med det grunnleggende eller mer altomfattende alternativer.

Trinn 3: Installer Strim-appen

Last ned Strim-appen på enhetene dine – den er tilgjengelig for både smarttelefoner, nettbrett, datamaskiner og smart-TVer. Denne appen sørger for at du kan se favorittinnholdet ditt uansett hvor du befinner deg.

Trinn 4: Logg inn

Åpne appen og logg inn med dine nye kontodetaljer. Brukergrensesnittet er brukervennlig, noe som gjør det enkelt å navigere og finne innholdet du elsker.

Trinn 5: Utforsk kanaler og innhold

Bla gjennom utvalget og oppdag de ulike kanalene og innholdet som er tilgjengelig. Strims bibliotek er omfattende, så ta deg god tid til å utforske og legge til programmer på listen din.

Trinn 6: Tilpass innholdet ditt

Personliggjør opplevelsen din ved å legge til favorittkanaler, lage spillelister og motta skreddersydde anbefalinger. Strim lærer seg preferansene dine og foreslår innhold du sannsynligvis vil like.

Hva kan du se på Strim?

Strim tilbyr et rikt utvalg av underholdningsalternativer, inkludert:

Filmer

Få tilgang til et bredt utvalg av filmer fra strømmetjenester som HBO Max, Viaplay og Paramount+. Enten du liker blockbustere eller indie-filmer, har Strim noe for alle.

Serier

Se populære serier fra toppleverandører. Som for eksempel «Game of Thrones,» «Fargo» og «Pørni.» Med nye episoder og serier som oppdateres jevnlig, er det alltid noe nytt å se på.

Sport

Nyt live sport med kanaler som TV 2 Sport 1, TV 2 Sport 2, V Sport og Eurosport, inkludert Champions League- og LaLiga-kamper. Strim gjør det enkelt å få med seg alle live-sendinger og holde deg oppdatert på favorittsportsgrenene dine.

Dokumentarer

Oppdag en rekke dokumentarer fra forskjellige kanaler og strømmetjenester. Enten du er interessert i natur, historie eller true crime, finnes det en dokumentar som passer for deg.

Strim-abonnementer

Strim tilbyr fleksible abonnementer som passer for alle typer TV-seere. Enten du er en sportsentusiast, filmelsker, eller bare ønsker tilgang til de mest populære TV-kanalene, har Strim en pakke som dekker dine behov.

  • Strim Litt: 199 NOK/måned. Denne planen inkluderer grunnleggende TV-kanaler og tilbyr et utvalg av essensielle kanaler for seere som vil holde seg oppdatert med nyheter og generell underholdning.
  • Strim Mye: 349 NOK/måned. Denne utvidede planen gir et bredere utvalg av kanaler og strømmetjenester, perfekt for dem som ønsker litt mer variasjon uten å sprenge budsjettet.
  • Strim Mye + Sport: 449 NOK/måned. Denne planen inkluderer alle fordelene med Strim Mye, pluss tilgang til premium sportskanaler i tillegg. Ideell for sportsentusiaster som ikke vil gå glipp av live sportsbegivenheter.
  • Strim Mest: 399 NOK/måned. Full tilgang til alle strømmetjenester og over 30 kanaler. Denne planen er flott for familier eller ivrige seere som vil ha omfattende tilgang, bare uten sport.
  • Strim Mest + Sport: 499 NOK/måned. Den ultimate pakken med alt – inkludert sport. Denne planen sikrer deg full tilgang til all underholdning og live-sport, noe som gjør det til det beste valget for dem som vil ha både i pose og sekk.

Vanlige spørsmål

Hvordan registrerer jeg meg for Strim?

Besøk Strims nettside og følg veiledningen for å opprette en konto. Prosessen er enkel og tar bare noen minutter.

Kan jeg se livesport på Strim?

Ja, Strim tilbyr livesport gjennom kanaler som TV 2 Sport og V Sport. Du kan nyte live-kringkasting av store sportsbegivenheter, og holde deg oppdatert med favorittlagene og sportsgrenene dine.

Finnes det en gratis prøveversjon av Strim?

Ja, Strim tilbyr en 7-dagers gratis prøveversjon uten binding, sånn at du kan utforske tjenesten og se om den er noe for deg, før du tar en beslutning.

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Allente

Allente har gått hen og blitt en av de...
Forrige artikkel
Neste artikkel