BookBeat

Denne strømmetjenesten for lydbøker og e-bøker gir deg tilgang til tusenvis av titler på en enkel og brukervennlig måte. BookBeat skiller seg ut ved å tilby ubegrenset tilgang til biblioteket sitt basert på et tidsbasert abonnement, hvor du betaler for den tiden du ønsker å lytte.

Hva er BookBeat?

BookBeat er en strømmetjeneste for lydbøker og e-bøker. Med over 1 million titler(!) i biblioteket sitt, tilbyr tjenesten en bred variasjon av bøker innenfor ulike sjangre, fra romaner og krim til barnebøker og faglitteratur. BookBeat er tilgjengelig via en app som kan lastes ned på både iOS og Android, sånn at du kan lytte til yndlingbøkene dine, uansett hvor du befinner deg.

Prøv BookBeat gratis

En av de store fordelene med BookBeat er muligheten til å prøve tjenesten gratis i en periode.  Prøv gratis i 50 dager akkurat nå. Dette gir deg en super mulighet til å utforske tjenesten utforske og finne ut om den passer for deg, før du forplikter deg til et betalt abonnement.

Åpne en konto

Å åpne en konto hos BookBeat er enkelt og greit. Du trenger bare å registrere deg på nettstedet deres, laste ned appen og begynne å utforske biblioteket. Når du har opprettet en konto, får du umiddelbart tilgang til den gratis prøveperioden.

Hvilket abonnement passer for deg?

En av de største fordelene med BookBeat er fleksibiliteten i abonnementene. Enten du er en ivrig leser som pløyer gjennom flere bøker i uken, eller du tar det mer med ro med et par bøker i måneden, har BookBeat en løsning for deg. Abonnementene deres er delt inn i tre hovedkategorier: Basic, Standard og Premium.

Hvor mange boktimer får du i hvert abonnement

Her kan du se hvor mange boktimer du får med hvert av abonnementene:

 • Basic
  For 79 kr i måneden får du 20 timer med lytting eller lesing. Dette abonnementet passer for dem som liker å nyte en bok i ny og ne uten å forplikte seg til altfor store mengder med tid.
 • Standard
  For 129 kr i måneden får du 100 timer med lytting eller lesing. Dette er et godt valg for dem som har en jevnlig lese- eller lyttevaner og ønsker mer fleksibilitet.
 • Premium
  For 199 kr i måneden får du ubegrenset tilgang til alt innholdet, perfekt for den dedikerte lesehesten som aldri får nok.

Uansett hvilket abonnement du velger, kan du alltid bytte til en annen plan hvis dine behov endrer seg.

Få fordeler med BookBeat Student

Hvis du er student har BookBeat et spesialtilbud for deg. Som student kan du få rabatt på abonnementet ditt. Dette er en fantastisk mulighet for å kombinere studier med litt avslappende lesing eller lytting. Med en studentkonto får du samme tilgang til tusenvis av bøker, men til en lavere pris. Det er en vinn-vinn-situasjon for alle studenter som ønsker å utvide sin litterære horisont, men fremdeles ha råd til husleia.

Ingen bindingstid

En annen stor fordel med BookBeat er at det ikke er noen bindingstid. Du kan avslutte abonnementet ditt når som helst uten ekstra kostnader. Dette gir deg full fleksibilitet til å justere eller avslutte abonnementet ditt etter behov. Hvis du for eksempel vet at du vil ha en travel måned uten tid til å lytte eller lese noe særlig, kan du enkelt pause abonnementet ditt og gjenoppta det senere.

Hvis du bruker opp lyttetiden og ønsker å lytte mer

Hvis du har brukt opp lyttetiden din for måneden, kan du enkelt oppgradere til et høyere abonnement for å få flere timer!

Familiedeling

BookBeat tilbyr også en familieplan der du kan legge til flere brukere for en mindre ekstra kostnad per bruker. Dette gjør det enkelt å dele opplevelsen med hele familien uten å sprenge budsjettet. Samtidig som hver person kan ha sine egne preferanser og lesehistorikk.

Her er de mest populære bøkene på BookBeat akkurat nå

Noen av de mest populære bøkene på BookBeat:

 • «Sult» av Knut Hamsun – En klassiker innen norsk litteratur som utforsker temaer som fattigdom og menneskelig stolthet gjennom en ung forfatters kamp for å overleve i Kristiania.
 • «Snømannen» av Jo Nesbø – Den syvende boken i serien om Harry Hole, hvor etterforskeren jakter på en seriemorder som etterlater snømenn som sin signatur.
 • «Min kamp» av Karl Ove Knausgård – En selvbiografisk romanserie som gir en ærlig og detaljert skildring av forfatterens liv og tanker.
 • «Bienes historie» av Maja Lunde – En gripende fortelling som vever sammen tre historier fra ulike tidsperioder, alle knyttet til bienes rolle i økosystemet og menneskelivet.

Disse titlene gir et godt bilde av det brede utvalget du finner på BookBeat.

Vanlige spørsmål

Hvordan oppretter jeg en BookBeat-konto?

For å opprette en konto, trenger du bare å besøk BookBeats nettsted, registrere deg med e-postadresse og passord – og så kan du laste ned appen og begynne å lytte og lese med en gang.

Hvilke betalingsalternativer tilbys?

BookBeat godtar de fleste vanlige betalingsmetoder, inkludert kreditt- og debetkort. Betalingen skjer månedlig og trekkes automatisk.

Kan jeg opprette en konto når jeg ikke er i Norge?

Ja, du kan opprette en konto og bruke BookBeat selv om du ikke befinner deg i Norge, så lenge du har tilgang til internett og kan laste ned appen.

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...