PSDTUTS: Photoshop guider så langt øyet ser

PSDTUTS er en nettside hvor man finner veldig mange gode Photoshop-tutorials, faktisk så er dette en av de bedre sidene av dette slaget på nettet. Siden er i utgangspunktet en blogg, men kvaliteten på det de gjør viser bare at blogg ikke er det samme som annenklasses.

psdtuts.jpg

De fleste guidene på siden er veldig godt gjennomført, og man trenger sjeldent å poste en kommentar med 10 spørsmål om hvordan man gjør ditt og datt etter å ha lest den. Photoshop guidene kommer i veldig mange forskjellige kategorier som blant annet Webdesign, foto -effekter, tekst-effekter, tegning også videre. Denne tutorialsiden er for de fleste, enten du er jobber proffesjonelt med design og foto, eller om du bare leker deg i fritiden

Er du dyktig nok i Photoshop og til å skrive tutorialer, så kan du sende dine egne bidrag inn til PSDTUTS, dette kan man tjene 125 dollar (750 kroner) på for hver tutorial man lager.

Siden har over 20.000 abbonenter på sin RSS så det er ikke noe fjortisblogg vi snakker om her, dette er stedet for alle som har en liten eller stor interesse for grafikk, design og/eller foto.

Kanskje noen som har litt peiling vil lage noe fint med Teknonytt’s navn i for oss, kanskje også et forslag til logo? Det kommer garantert til å bli lagt ut så lenge det holder et visst nivå.

Du finner siden på følgende nettadresse:  http://psdtuts.com 

Lykke til :)

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...