Sammenligning av GTA IV: XBOX 360 vs PS3

ps3_360.jpg

Jeg vet at alle Xbox 360 vs PS3 artikler er som å be om dårlig stemning og evig uenighet, men jeg klarer ikke å dy meg. Her er en video som jeg kom over hvor GTA IV blir sammenlignet side om side på både 360 og PS3, personlig ser jeg ikke den store forskjellen, men jeg vil si at PS3 har litt mer «smoothe» linjer. Men som sagt så ser dere andre helt sikkert noe helt annet, og jeg ville vært dum hvis jeg påsto utifra disse bildene at den ene eller andre versjonen var bedre enn , de er jo så sinnsyk like.

Selv så er jeg såpass heldig at jeg eier en av begge konsollene, og kan derfor se på det med ganske rettferdige øyne, og jeg sier uavgjort.

Jeg er ingen fanboy av hverken sony eller microsoft, på samme måte som jeg ikke er noen Mac, Windows eller Linux-fanboy. For meg er det funskjoner og opplevelse som står i sentrum, ikke hva funskjonen og opplevelsen heter. En ekte geek setter ikke begrensninger på seg selv ved å kun bruke ett operativsystem, spill-konsoll eller annet teknologisk utstyr, han prøver alt han har mulighet til å prøve og bruker de sterke sidene til hvert eksemplar til det HAN mener passer han best. Det blir bare dumt å si at feks Mac er bedre enn pc fordi jeg synes det, for det er helt sikkert slik for meg, men du har kanskje helt andre behov hvor en evt Macintosh ville komme til altfor kort. Døm ikke naboen fordi han nerder på en annen maskin eller konsoll en deg, den kan være mye bedre enn ditt alternativ for akkurat han/hun.

Jeg merker at dette ble tungt, men jeg håper jeg fikk fram poenget mitt. Og en ting til, GTA IV er så sinnsykt rått, løp og kjøp!!

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...