Slitt opptar du Deezer til MP3

Musikk er en viktig del av hverdagen for mange. Den kan tilpasses til alle situasjoner og humør og kan redde selv den dårligste regnværsdag. Musikkindustrien er enormt stor og med de utallige sjangrene og artistene det finnes der ute vil du garantert finne din favoritt. Du kan lage skreddersydde spillelister slik at du er klar til å løfte stemningen på fest, eller sørge for en romantisk atmosfære på en date.

Uansett hva det måtte være så finnes det hos Deezer, der du vil finne all musikken du leter etter. De har sanger i alle sjangere og innimellom kan det være en fordel å ha denne musikken lastet ned. Dette forsikrer at du kan spille den når og hvor du vil, og den står til rådighet for personlig bruk. En rask og enkel måte å laste ned musikk på er med programmet til Audials. Den lar deg ta opp musikk og laste det ned som MP3 format. Dette er en av de mange mulighetene du har for nedlastning på nett, les om flere på configmgr.no.

Audials

Audials tilbyr enkel opptagelse og nedlastning av musikk fra Deezer til MP3. Den er beregnet for personlig bruk og er kompatibel med datamaskin, smarttelefoner og nettbrett. Det første du må gjøre er å laste ned Audials Music til din enhet. Dette er gratis og krever ingen registrering. Du gjør programmet klart ved å skifte til Music Streaming. Nå vil du se en meny der du kan velge hvilken musikstrømmetjeneste du ønsker, her velger du Deezer. Deretter kan du spille musikk i Deezer appen og programmet vil ta opp musikken. Audials vil automatisk lagre musikken til din enhet.

Opptakeren har forhåndskonfigurerte innstillinger som gjør at du raskt og enkelt kan ta opp musikk og lydbøker fra Deezer. Opptakene lagres automatisk med ID3-koder, albumomslag og sangtekst for å gjøre det lett for deg å kjenne igjen. Dette er teknologi som Audials har mottatt utmerkelser for, og som har gitt dem flere millioner brukere. Det er svært brukervennlig og tilbyr en rekke tilleggsfunksjoner, uten ekstra kostnader. Lær mer om slikt hos gigacon.no.

Om Deezer

Deezer er en musikktjeneste der du har tilgang til mer enn 73 milllioner sanger i alle verdesn sjangere. Her kan du høre på musikk og lage spillelister med dine favorittsanger. Tjenesten er utviklet til deg og funksjonen Flow lærer seg hvilken musikk du liker og ikke, slik at du kan ta opp din egne personlige soundtrack. Du kan høre på musikk offline med Deezer Premium, og har tilgang til listene dine fra alle dine smartenheter. De tilbyr også gratis abonnement, eller et skreddersydd abonnement for hele familien, slik at alle kan høre god musikk.

Prøv Audios opptager og får Musikk fra Deezer som MP3 filer på din enhet. Det er raskt og enkelt og du får muligheten til å nyte og bruke musikken direkte fra din smarttelefon, datamaskin eller nettbrett. Dette er for deg som er musikkelsker, nå kan du være den som alltid har en god sang tilgjengelig!

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...