Test av Thule Easyfold XT 3 sykkelstativ til bil

Det finnes mange gode sykkelstativ der ut, men i denne artikkelen skal vi ta for oss en test av April 2021 vinneren Easyfold XT 3 fra Thule. Dette er et sykkelstativ du kan montere på hengerfestet og som tilbyr kvalitet i alle ledd.

Dette sykkelstativet er ikke det billigste på markedet, men likevel har det blitt svært populært blant forbrukere, ettersom dette produktet virkelig tilbyr god kvalitet. Du får enkelt og greit akkurat det du betaler for; et sykkelstativ i toppklasse av ypperste kvalitet.

Sikkerhet, null bekymringer og tilgjengelighet

Takket være et bærehåndtak er dette sykkelstativet lett å frakte med seg og å flytte på. Det er et noe tyngre produkt, men det er likevel lett å bruke, montere og frakte. Dette stativet trenger ingen ekstra montering, ekstra utstyr eller tilhørende deler. Her får du brukervennlighet fra sekundet du pakker det opp. For lange turer er dette stativet helt perfekt. Du får nemlig muligheten til å vippe stativet slik at du lett kommer til i bagasjerommet, og du kan enkelt hente ut både det en og det andre selv om stativet er montert i hengerfestet.

Dette er også et svært sikkert alternativ. I en kollisjons-simulator gjorde stativet det svært godt, og scorer faktisk best i test. Stativet sitter godt og er ikke merkbart under kjøring. Dette gjør at du ikke trenger å bekymre deg for om syklene kan fly gjennom bakruta, eller at det skal påvirke fokus eller stødighet under kjøringen.

Brukervennlighet og montering

Stativet har kapasitet til tre sykler med en maks vekt på 60 kilo, perfekt for deg som skal ha med hele familien på tur, eller deg som driver med konkurransesykling. Takket være stativets stødighet trenger du heller ikke bekymre deg for syklenes stand under kjøring. Syklene sitter like godt ved bremsing og på svingete veier. Thule Easyfold XT 3 takler alle kjøreforhold og du kan være sikker på at både du og syklene har det bra under hele kjøreturen.

Brukervennlighet er noe vi alle verdsetter. Takket være enkel montering og enkel frakt er det forståelig at dette produktet blir kåret til best i test. Det tar mindre enn et minutt å feste og å montere stativet på bilen. Monteringen klarer du enkelt og greit uten forkunnskaper, og om du ønsker å være helt sikker på at du monterer det korrekt, følger det med en beskrivende bruksanvisning som er enkelt å følge.

Oppsummering: hva er resultatet?
Her får du det du betaler for. Det er en noe dyrere modell, men dersom du ønsker et solid og robust sykkelstativ med god kvalitet og kapasitet er dette absolutt en god investering. Her får du gode og sikre løsninger, som gjør at både passasjerer, fører og sykler er trygge gjennom hele reisen. Stativet er ekstremt brukervennlig, lett å montere og lett å frakte med seg. Som best i test er dette helt klar en god investering, men ettersom prisen er noe stiv, er det nok best egnet for de spesielt interesserte.

Skrevet i samarbeid med billån.io

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...
Forrige artikkel
Neste artikkel