Allente

Allente har gått hen og blitt en av de ledende leverandører av TV- og bredbåndstjenester i Norden. Og det er lett å forstå hvorfor. Med det omfattende utvalget av TV-kanaler og strømmetjenester, hvor du selv kan velge til eller fra hvilke kanaler og tjenester du vil ha med, er det enkelt å skreddersy et abonnement som passer for enhver smak.

Hva er Allente?

Allente ble dannet gjennom en fusjon mellom Viasat og Canal Digital, noe som gir dem en unik posisjon med et bredt utvalg av innhold og tjenester. Her får du mer enn bare en vanlig TV-leverandør eller strømmetjeneste – du får en alt-i-ét løsning som gjør at du bare trenger ett stoppested for alt du kunne tenke deg av innhold, fra de nyeste filmene, til favorittseriene dine og de aktuelle sportsbegivenhetene.
Og akkurat nå kan du dra nytte av Allentes fordelaktige kampanje. Spar 100 nok /mnd!

Hvordan opprette en konto

Å opprette en konto hos Allente er en enkel og grei prosess. Bare følg disse trinnene for å komme i gang:

 1. Åpne nettleseren din og gå til Allente sin nettside.
 2. Bla gjennom de tilgjengelige abonnementspakkene og velg den som passer best for deg.
 3. Fyll inn nødvendig personlig informasjon, inkludert navn, e-postadresse og kontaktnummer.
 4. Opprett et brukernavn og et sikkert passord for kontoen din.
 5. Oppgi faktureringsadresse og betalingsdetaljer.
  Allente aksepterer ulike betalingsmetoder, inkludert kreditt-/debetkort og bankoverføringer.
 6. Klikk på «Bekreft» eller «Fullfør kjøp» for å fullføre abonnementet.
 7. Etter registreringen vil du motta en bekreftelsesmail med videre instruksjoner.
 8. Last ned Allente-appen fra App Store eller Google Play Store.
 9. Logg inn på appen med de nye kontoinformasjonene dine.
 10. Følg instruksjonene for å aktivere tjenestene dine og starte strømmingen.

Et abonnement som passer for deg

Allente tilbyr flere forskjellige abonnementsmuligheter for å imøtekomme ulike preferanser. Enten du er interessert i sport, filmer, serier eller ønsker tilgang på et bredt utvalg av TV-kanaler, har Allente en pakke for deg.

Stream Basic

Denne pakken inkluderer tilgang til de mest almindelige TV-kanaler sammen med populære strømmetjenester som Viaplay og TV 2 Play. Den gir mulighet for strømming av et godt grunnleggende utvalg av innhold.

Stream Flex 2 Stream

Flex 2-pakken bygger videre på grunnpakken ved å inkludere de vanlige TV-kanalene pluss to ekstra strømmetjenester etter eget valg. Dette lar deg tilpasse din egen seeropplevelse ved å inkludere de spesifikke strømmeplattformene du selv foretrekker.

Stream Flex 4

For dem som ønsker enda mer fleksibilitet og variasjon og gjerne vil ha i både pose og sekk, tilbyr Stream Flex 4-pakken de almindelige TV-kanalene sammen med hele fire ekstra strømmetjenester. Denne pakken er perfekt for husholdninger med mange ulike seerpreferanser, og sikrer at alle kan finne noe de liker.

TV-app for strømming

Med Allente TV-appen kan du strømme favorittprogrammene dine når som helst og hvor som helst. Tilgjengelig for både iOS- og Android-enheter, lar appen deg se direktesendt TV, ta opp programmer og få tilgang til et stort bibliotek av innhold. Denne funksjonen sikrer at du aldri går glipp av favorittseriene eller sportsbegivenhetene dine.

Ingen angrerett på strømmetjenester hos Allente

Det er viktig å merke seg at det ikke er angrerett på strømmetjenester hos Allente. Når du abonnerer og begynner å bruke tjenesten, kan du ikke kansellere og få refusjon. Derfor er det avgjørende å velge riktig abonnement fra starten.

Vanlige spørsmål

Hvilke enheter kan jeg bruke til å strømme Allente?

Du kan strømme Allente på ulike enheter, inkludert smarttelefoner, nettbrett, smart-TVer og datamaskiner. Denne fleksibiliteten lar deg se favorittprogrammene dine uansett hvor du er, så lenge du har internettilgang.

Tilbyr Allente en gratis prøveperiode?

Ja, Allente tilbyr ofte en gratis prøveperiode for nye kunder. Denne prøveperioden lar deg teste tjenesten og se om den møter dine behov før du forplikter deg til et abonnement.

Kan jeg opprette en konto hvis jeg ikke er i Norge?

Ja, du kan opprette en konto hos Allente selv om du ikke er i Norge. De har en funksjon som lar nordiske brukere registrere seg og få tilgang til tjenestene selv når de er i utlandet.

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...
Forrige artikkel
Neste artikkel