AnyMP4 TransMate

Det å flytte dokumenter og filer mellom enheter som kommer fra forskjellige merker og som har forskjellige operativsystemer. Det kan være mange grunner til at man trenger å flytte over dokumenter og filer. Kanskje bruker du flere enheter som benytter seg av forskjellige operativsystemer i hverdagen, og da kan det være greit å vite hvordan du kan gjøre det. Eller kanskje har du kjøpt deg en ny enhet, for eksempel en ny telefon, og ønsker å flytte over alt det du har lagret fra den gamle telefonen.

Det er ikke alltid like lett å flytte alt du eier og har på en enhet over til annen, og hvert fall ikke dersom de benytter seg av forskjellige operativsystemer. Dersom du har behov for å flytte dokumenter og filer fra en enhet til en annen, så er det klart at det burde være en enkelt prosess. Men, kanskje det kan det.

Hvordan fungerer AnyMP4 TransMate egentlig?

For deg som har behov for å overføre store eller små mengder med data, filer eller dokumenter så vil AnyMp4 TransMate være en super løsning. Dette er en helt spesiell løsning der du får muligheten til å overføre alt det du trenger fra en enhet til en annen. Det spiller ingen rolle hvilket merke enheten tilhører, eller hvilket operativsystem den benytter seg av. På den måten så kan du enkelt bytte mellom enheter, uten at du trenger å bekymre deg for at noe som skal forsvinne eller at du blir nødt til å «etterlate» alt det du har samlet opp på den gamle enheten.

AnyMp4 TransMate er også en super løsning for deg som ønsker å sikkerhetskopiere det du har på enheten din. Dette gjelder uansett om det gjelder en telefon, en datamaskin, et nettbrett, et kamera eller noe helt annet. Uansett hva du trenger å overføre så kan du enkelt får det til med denne flotte tjenesten til AnyMp4 TransMate. Noe som er helt unikt med denne programvaren er den enkelt kan gjøre om innholdet fra telefonen din slik at det enkelt kan lagres, uansett hvilket operativsystem som benyttes på denne enheten.

Denne tjenesten fungerer til mange forskjellige formål. Du kan lagre, flytte, dele og til og med lage egne ringelyder. Det er kanskje en eller to funksjoner for mange å velge mellom, men det er fremdeles en super tjeneste for deg som har behov for å flytte data eller dokumenter fra en enhet til en annen. For selv om noen av funksjonene kan virke litt unødvendige så velger du jo selv hvilke funksjoner du ønsker å bruke. Derfor kan du enkelt bare droppe å bruke de funksjonene du selv føler at du ikke trenger, og heller benytte deg av dem som er viktigst for deg.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...
Forrige artikkel
Neste artikkel