Bandicam

Det hender at man har behov for å ta skjermopptak av PC-en ikke bare fra telefonen. Det kan være supert å ta skjermopptak hvis man for eksempel ønsker å se en film fra YouTube på hytta uten nett, eller om man trenger å se deler av en presentasjon på skolen en gang til. Vi har derfor funnet frem en super programvare for deg som ønsker å kunne ta skjermopptak i toppkvalitet.

Bandicam er en super programvare for deg som trenger å ta skjermopptak på din Windows maskin. Her får du helt supre bilder i god kvalitet og programvaren er enkel å bruke. Du kan enkelt ta skjermopptak av hele skjermen eller deler av skjermen som deretter kan lages som en AVI elle MP4 fil. På den måten kan du enkelt ta frem skjermopptaket på et senere tidspunkt når du skulle trenge det.

Hva kan Bandicam brukes til?

Bandicam er altså en super programvare som kan brukes til skjermopptak på en Windows maskin. Du kan enkelt lagre de forskjellige skjermopptakene dine på datamaskinen slik at du kan se på dem senere ved behov eller redigere dem til morsomme og spennende filmer. Du kan også bruke Bandicam til å ta opp både 2D og 3D spill med en 4K UHD video slik at du får fanget opp 480 FPS Video. Det kan derfor være en helt super programvare for deg som spiller en del og som ønsker å filme det du driver med.

Uansett om du ønsker å filme det du spiller fordi du har lyst til å se på det senere på egen hånd eller fordi du ønsker å publisere det, så er Bandicam en helt super programvare for dette. Du kan også bruke Bandicam for å ta skjermopptak og videoopptak av deg selv samtidig. Perfekt for deg som vil streame på Twitch eller for deg som for eksempel ønsker å filme at du reagerer på andre videoer. Denne funksjonen kan også brukes dersom du for eksempel skal spille inn en undervisningsvideo til skolen, universitetet eller på jobben.

Med andre ord så har Bandicam mange flotte funksjoner og bruksområder for alle og enhver.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...
Forrige artikkel
Neste artikkel