Slik spiller du inn innhold fra Twitch

Har du lyst å spille inn innhold fra Twitch? Ved å gjøre opptak fra Twitch kan du lagre filen i et MP4 format og deretter overføre filen til nettbrettet, smarttelefonen eller PC-en din. Ved hjelp av tre enkle steg kan du nå spill inn og lagre live sendinger og annet innhold fra Twitch. Da vil du alltid ha innholdet tilgjengelig og du kan overføre det til ulike enheter.

1. Installer Twitch Recorder

For å kunne gjøre opptak fra Twitch, trenger du et verktøy som heter Twitch Recorder. Dette verktøy får du med programvaren Audials Movie. Denne programvaren er kompatibel med alle Windows maskiner og er enkel å laste ned. Du behøver verken opprette en bruker eller registrere deg.

Last ned Audials Movie og installer dette på din maskin. Deretter åpner du programmet og lokaliserer «Streaming»-seksjonen. Her inne vil du få opp flere muligheter, blant annet «Save Video». Velg dette alternativet dersom du ønsker å gjøre opptak av livesendinger. Deretter velger du formatet du ønsker å lagre opptaket i. Dette kan for eksempel være MP4.

2. Start Twitch videoen

Det neste du må gjøre er å trykke på «Video Recording» knappen. Da vil du få opp en meny hvor du må velge «Select Recording Tool» og «Select Automatically». Du er nå klar til å gjøre opptaket. I nettleseren din går du så til teitch.tv og finner frem den videoen eller livesendingen du ønsker å gjøre opptak av.

Når du start avspillingen vil Audials Movie starte opptaket automatisk. For å sikre at opptaket har best mulig kvalitet, er det smart å spille av videoen i orginal størrelse. Dersom du ønsker å følge med på fremgangen til opptaket, vil du kunne gjøre dette i et eget «Kontroll»-vindu.

3. Videoen lagres automatisk med Audials Movie

På den høyre siden av skjermen din vil du kunne se noe som kalles for en Audials spilleliste. Her vil alle opptak du gjør lagres og kategoriseres. Når opptaket av Twitch videoen er ferdig, vil filen automatisk havne i spillelisten din. Her vil programvaren også tagge og kategorisere opptakene, slik at du alltid har kontroll over hvilket opptak som inneholder hvilket innhold.

Du har en rekke valgmuligheter når det gjelder lagringsformat. Dersom du har et spesielt ønske å om å se opptaket på en spesifikk enhet, er det viktig at du velger et format som blir støttet av enheten. Du kan blant annet velge MP4, AVI, WMV eller 3GP. Du kan se opptaket direkte i Audials eller overføre det til en annen enhet.

Gjør opptak av livestreaming på Twitch med Audials Movie

Med Audials Movie er det nå lett og enkelt å gjøre opptak av livesendinger. Programvaren gjør det mulig å ta opptak av en rekke ulike strømmetjenester som blant annet Twitch. Nå kan du laste ned filmer, videoer og serier slik at du alltid har dem tilgjengelig.

Du kan konvertere filene til ulike format, slik at de er kompatible for ditt formål. Det er lett å installere programvaren og du kan enkelt avinstallere senere dersom du ombestemmer deg. Nå kan du gjøre opptak fra Twitch slik at du kan se på live sendingene når det passer deg best.

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...