CyberGhost VPN anmeldelse

Du ville vel aldri gått ut på gaten og ropt ut personnummeret ditt? Eller koden på bankkortet eller passord til ulike tjenester? Men har du tenkt over at det omtrent er det du gjør om du surfer fra et usikret nettverk? Ved hjelp av IP-adressen din kan hackere enkelt finne ut både betalingsinformasjon, passord og andre sensitive opplysninger.

Dersom du ikke har en VPN-tjeneste, bør du absolutt overveie å skaffe det. CyberGhost VPN er en av de store og sikre leverandørene, som vi her skal ta en titt på.

Last ned – Klikk her

VPN – hva er det?

Normalt når du surfer sender du ut IP-adressen din. Med denne kan uvedkommende finne ut hvor du befinner deg, hva du er interessert i, bankopplysningene dine med mer. Spesielt om du er koblet til et offentlig usikret Wi-Fi-nettverk skal du være svært forsiktig med hva du foretar deg på nett.

VPN står for Virtual Private Network, og er som navnet sier, en måte å surfe privat på. En VPN-leverandør har en rekke servere i ulike land som kundene kobler seg opp mot. På den måten vil det se ut som at du sitter i dette landet og surfer. Det vi si – de kan ikke vite at det er deg engang, siden også IP-adressen din blir kryptert og byttet ut med en IP-adresse som tilhører den serveren du er knyttet opp mot.

Ikke nok med det. Også all informasjonen som sendes til og fra deg blir kryptert gjennom en såkalt VPN-tunnel, noe som betyr at du trygt kan benytte banktjenester, utføre netthandel og utføre andre sensitive ting, uten at snushaner vil få tak i opplysningene dine.

Se Dagsrevyen i Dubai

NRK Nett-Tv, Dplay, TV2 Sumo og andre norske strømmetjenester fungerer ikke om man er i land utenfor EU og EØS. Er du avhengig av Dagsrevyen, kan du altså få problemer om du befinner deg i Dubai. Men dette er kun om du ikke har en VPN-tjeneste.

CyberGhost har over 5.600 servere i 90 land. Og siden du gir inntrykk av å være i det landet serveren du er koblet til befinner seg i, så er det enkelt å løse dette problemet. Du kobler deg bare til en norsk server, og Dagsrevyen vil igjen kunne gi deg siste oppdateringer.

Samme metode kan brukes til å omgå enkelte lands blokkering av ulike nettsteder, som for eksempel sosiale medier.

Unngå urettferdig høye priser

Om du søker etter en vare eller tjeneste med variable priser fra din private IP-adresse, som for eksempel en reise, vil prisen kunne bli høyere jo mer du søker. Dette fordi du gir inntrykk av at du uansett kommer til å foreta et kjøp til slutt. Du håper at prisen på et tidspunkt skal bli lav – leverandøren ser sitt snitt i å tjene noen ekstra kroner. Med CyberGhost VPN klarer ikke leverandøren å fange opp at det er du som hele tiden søker, og dermed unngår du urettferdig høye priser.

Priser for CyberGhost VPN

Du kan velge mellom tre ulike abonnement.

Månedsplan

Du betaler € 11,99 hver måned

Årsplan

Du betaler € 63,48 én gang i året, noe som tilsvarer en månedspris på € 5,29.

3-årsplan

Du betaler € 88,- hvert tredje år, noe som tilsvarer en månedspris på € 2,45.

Last ned – Klikk her

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...