Gratis e-mail programmer til Windows 10

Enhver som leser denne artikellen må ha en e-mail konto som brukes ofte. Mens du alltid kan få adgang til den via dens online loginside, så er det mer bekvemt å ha et e-mail program installert på sin computer, slik at du hurtig kan lese og sende mail.

ThunderBird

Hvis du søker etter gratis alternativer, så finnes her noen av de beste e-mail programmene til Windows 10, og de understøtter også de tidligere versjonene Windows 7 og Windows 8:

– Mozilla ThunderBird

– Open Email Client

– DreamMail

ThunderBird

ThunderBird er en lett anvendelig, opensource e-mail klient fra Mozilla Inc., som fremkommer med fremragende funksjoner. Installasjonen og oppsetningen av en e-mailadresse i ThunderBird er ganske lett, selv om du ikke er en nerd, kan du gjøre det, ettersom programmet har visse automatiske innleste innstillinger til de fleste av de populære e-mail tjenester, slik som Hotmail, Google Mail, Yahoo Mail etc.

Den sstøtter en ett-klikks adressebok, som gir deg mulighet for å tilføye folk eller kontakter til din adressebok ganske enkelt.

IncrediMail

IncrediMail

IncrediMail er en grafisk flott og brukervenlig e-mail klient fra Perion Network. IncrediMail offline adgang til e-mail er glimrende og e-mailer som blir lagret på serveren blir kjørt akkurat som de blir sett online. IncrediMail kan lese alle typer tekster og HTML beskjeder.

E-mail programmet tilbyr også fremragende funksjoner til automatisering i forbindelse med opprettelse av e-mailadresser fra e-mail tjenester så som Hotmail, Gmail, Yahoo osv.. IncrediMail er nå også til rådighet som en separat installasjon av Windows Desktop Email Client.

DreamMail

DreamMail

Mange betrakter DreamMail som en av de beste e-mail klientene som kan anvendes. Den er utgiftsfri, og den er designet for å behandle flere kontoer av gangen. Dessuten yter den god støtte til POP3 og IMAP servere.

Personlig mener vi at den har den mest kraftfulle spam/junk teknologien som virkelig fjerner alle likegyldige e-mailer fra din innboks.

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...