VPN til iPhone

Beskytt din iPhone med en sikker og billig VPN-løsning fra NordVPN som sørger for at privatliv sikres på alle ledd og kanter. Denne VPN er på norsk.

Men hvorfor bør jeg installere en VPN på min iPhone?

En VPN er en sikkerhetsforutsetting som sikrer din iPhone imot online misbruk, overvåkning og skjuler din online aktivitet så andre ikke kan følge med i ditt privatliv. Der er også en rekke fordeler ved en VPN som bla. gjør at du kan få adgang til hjemmesider som normalt er blokkert til bestemte geografiske områder f.eks. Netflix.com osv.

Last ned NordVPN – Klikk her

Her er en oversikt over fordelene ved en VPN til din iPhone:

– Med en aktiv VPN-forbindelse på din iPhone er all datatrafikk kryptert og ingen kan overvåke deg eller hva du foretar deg på internettet

– Du er fri for å bekymre deg om å gå på internettet via en offentlig WiFi-forbindelse, da en VPN beskytter deg på usikre nettverk

– Du kan surfe på hjemmesider som normalt er blokkert i f.eks. Norge eller sider som normalt kun kan tilgås i f.eks. USA

Rent teknisk så anvender denne VPN en IPsec protokoll til iOS (som er styresystemet til iPhone) som er utviklet på Apples egen teknologi, som gjør at denne VPN sikrer en hurtig forbindelse og derfor med minimal redusering av hastigheten på din internettforbindelse.

Hvordan fungerer denne VPN?

Denne VPN til iPhone er utviklet av NordVPN og heter «NordVPN til iPhone». Språket er norsk og brukerflaten er meget enkel og lett å betjene. Du kjøper et abonnement til denne VPN som har en varighet på 12 eller 36 måneder fra den dag du aktiverer produktnøkkelen og du kan installere denne VPN på én iPhone.

Der er ingen bindingsperiode eller automatisk fornyelse på denne VPN. Så snart ditt abonnement utløper kan du alltid velge å fornye det ved å kjøpe en forlengelse.

Last ned NordVPN – Klikk her

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...