Hvordan kan du ta opptak av videoer fra ESPN?

Det er ikke alltid at man har tid til å se på et program mens det går på TV eller kanskje har man lyst til å se på et program eller en film uten nett. For eksempel kan dette være nyttig på reise eller på hytta dersom man ikke har nett tilgjengelig.

Det kan derfor være en god ide å ha noen hjelpemidler slik at du faktisk kan få muligheten til å se hva du vil, hvor du vil. ESPN er en av nettsidene som ikke har en «last ned» funksjon. Med andre ord betyr det at vi må finne andre måter for å kunne se episoder og videoer uten nett. Slapp av, vi skal vise deg hvordan.

Steg 1: Last ned og installer «Audials Movie»

Audials Movie er en programvare du kan laste ned helt gratis. Denne programvaren kan du laste ned uten å måtte opprette en profil og det er lett å avinstallere den igjen senere dersom du ikke har behov for den lenger. Nedlastningen koster et par kroner, men den er absolutt ikke dyr og den fungerer på flere sider enn ESPN så den kan absolutt være verdt det.

Etter du har lastet ned programvaren skal du gå inn på ikonet som har dukket opp på datamaskinen din. Deretter går du til «video streaming».

Steg 2: Spill av videoen på ESPN

Når du klikker deg inn på «video streaming» så vil du få flere kanaler å velge mellom. Du skal da velge ESPN som ditt alternativ. Deretter åpner du ESPN i din nettleser som for eksempel Google Chrome. Deretter så trykker du deg inn på den episoden eller videoen som du ønsker å ta opptak av. Så fort du trykker play på videoen så vil den automatisk bli gjort opptak av, takket være programvaren du har lastet ned.

Det er viktig at du husker å spille av videoen i fullskjerm. På den måten er du sikker på at opptaket blir i så god kvalitet som mulig, uansett hvilket format du spiller den av i senere. Dersom du ønsker å følge med på hvor lang tid det er igjen av opptaket ditt så kan du følge med på prosessen i kontrollvinduet.

Steg 3: Fullfør opptaket og last det ned på datamaskinen din

Så fort opptaket er klart så vil det bli lagt til i spillelisten din inne på Audials. Du kan finne alle opptakene dine på høyre side og deretter kan du laste ned opptakene dine i det formatet du selv ønsker. Du kan blant annet velge mellom å laste ned filmen som MP4, WMV og. 3GP, så her velger du det du selv har mest behov for. Les mer her dersom du ønsker mer informasjon.

Så fort du har lastet ned filmen kan du spille den av når og hvor du vil, helt uten internett. Med andre ord kan du nå se denne videoen på hytta, på toget eller på flyet. Nå er det bare å kose seg med filmen du tatt opptak av. 

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...