Slik kan du laste ned film og video fra Amazon Prime Video

Amazone Prime Video er en av de mest populære strømmetjenestene der ute og det er dermed klart at man av og til ønsker å få muligheten til å laste ned innholdet slik at man kan se det ved senere anledninger.

Det er nemlig slik at innhold forsvinner fra strømmetjenesten etter hvert og det kan derfor være en god ide å ta opptak av videoer, episoder, filmer eller dokumentarer som du vet at du ønsker å se senere. Heldigvis har vi en løsning på problemet. Les mer dersom du ønsker å lære hvordan du enkelt kan ta opptak av dine favorittfilmer og serier.

Steg 1: last ned og installer Audials Movie

Nå tenker du kanskje at det er kjempetungvint å ta opptak av en hel serie, men det trenger det ikke å være. Med Audial Movie får du nemlig muligheten til å ta opptaket i dobbel hastighet uten at det påvirker opptaket ditt. Du kan også enkelt ta opp en hel sesong over natten, så det er ikke så tungvint som det kanskje høres ut som i første omgang.

Det første du må gjøre er å laste ned programvaren. Du kan laste ned en gratisversjon dersom du ikke ønsker å bruke penger på programvaren, eller du kan betale for en versjon som er litt mer omfattende dersom du føler at du har behov for det. Du kan enkelt avinstallere programvaren igjen dersom du ikke føler at du har behov for den lenger.

Steg 2: Spill av videoen du ønsker å ta opptak av

Etter du har lastet ned programvaren er det på tide å klikke på «Amazon Video». Som sagt kan du nå også trykke på 2x speed, dersom du ønsker å ta opptaket i dobbelt tempo. Deretter skal du åpne amazon.com i nettleseren din og velge den filmen eller episoden du ønsker å ta opp. Programvaren fungerer slik at så fort du har valgt Amazon i både programvaren og i nettleseren din så forstår den at den skal begynne å gjøre opptak helt uten at du trenger å gjøre noe.

Det er viktig at du gjør opptaket i fullskjerm slik at du kan sikre deg så god kvalitet som mulig. Dersom du ønsker å følge med på prosessen kan du se hvor lenge det er igjen av opptaket i kontrollvinduet.

Steg 3: Last ned opptaket og se det når og hvor du vil

Så fort opptaket er ferdig så vil opptaket lagres i din Audials Playlist, altså spillelisten inne på programvaren. Du kan se den direkte i programvaren, men av og til ønsker man også å ha opptaket tilgjengelig uten nett og da er du nødt til å laste ned innholdet. Du kan lagre videoen i mange forskjellige formater, blant annet MP4, AVI og 3GP, så her velger du det som passer best for deg.

Når du laster ned innholdet kan du også velge å få med coveret på filmen eller serien, samt alle involverte. På den måten blir det nesten akkurat det samme som å se på i nettleseren.

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...