Slik laster du ned filmer fra Disney+

Hvis du ønsker å se filmer og serier fra Disney+ når det passer deg best? Med Audials Movie kan du gjøre opptak av innhold fra Disney+, og deretter se på disse fra de enhetene du selv ønsker. Det er en enkel prosess som vi nå skal ta deg gjennom. Med Audials Movie kan du se på filmer fra Disney+ når og hvor du selv ønsker, helt uten nettverksforbindelse.

1. Last ned Audials Movie

For å starte prosessen må du laste ned programvaren Audials Movie. Denne programvaren vil la deg kunne ta opptak av innholdet på flere strømmetjenester, blant annet Disney+. Programvaren er kompatible med Windows PC-er og det er kostnadsfritt å laste ned demoversjonen.

En stor fordel med Audials Movie 2020, er at du ikke behøver å opprette en konto eller registrere deg noen plass. Du laster enkelt ned programvaren og deretter kan du installere programmet på maskinen din. Det er i tillegg enkelt å avinstallere på et senere tidspunkt dersom du måtte ønske dette.

2. Spill av innholdet på Disney+

Det neste steget i prosessen er å finne det innholdet du ønsker å gjøre et opptak av. Etter nedlastingen og innstaleringen av Audials Movie er ferdig, må du åpne programmet og gå til «Video Streaming»-seksjonen. I denne seksjonen vil du få muligheten til å trykke på «Video Recording» Her vil få en oversikt over hvilke strømmetjenester som er tilgjengelig for deg. Disse er delt inn etter strømmetjenestens logo.

3. Audials Movie lagrer opptaket automatisk

Når opptaket er ferdig lastet ned og klart, vil dette automatisk bli overført til din personlige Audials spilleliste. Denne spillelisten vil gi deg en oversikt over hvilke filer du har, og den vil du alltid finne på høyre side av skjermen. Det er mulig å gjøre opptak av Disney+ serier og filmer i en rekke ulike formater. Her kan velge helt selv hvilket format som egner seg best til  formålet ditt.

Du kan blant annet laste ned filer i 3GP, WMA, AVI eller MP4. Valgmulighetene er mange og her kan du velge det formatet som passer best for den enheten du ønsker å se opptaket fra. Du kan enten se opptaket av din Disney+ film direkte i Audials, eller eksportere filen til andre enheter. Dette kan du gjøre enkelt og greit ved å dra filen til din desktop eller et annet program.

Last ned filmer Disney+ med Audials Movie

Audials Movie 2020 er helt kostnadsfritt i demoversjon. Du behøver verken registrere deg eller opprette en bruker Fordelene med Audials Movie er mange. Blant annet vil den gjøre hele jobben for deg. Alt du behøver å gjøre er å laste ned programvaren, installere denne og deretter velge hvor du ønsker å gjøre opptak fra.

Audials Movie er helt kostnadsfritt i demoversjon. Du behøver verken registrere deg eller opprette en bruker. Etter du har valgt hvilket format du ønsker filen i, vil programvaren kunne starte opptaket. Du kan også gjøre opptak fra en rekke andre populære strømmetjenester, og på den måten kunne se på filmer og serier når det passer seg best for deg.

Relaterte artikler

Prøv Viaplay 1 uke gratis

I disse dager er det ingen mangel på strømmetjenester...

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...