Hvordan kan man laste ned videoer fra FOX Channel?

Da Netflix først kom med «last ned» funksjonen på telefon og nettbrett tok det ikke lang tid før de andre strømmetjenestene kastet seg på. Dette er en funksjon som er svært elsket av forbrukere, men det er likevel dessverre ikke slik at alle strømmetjenester og kanaler har denne funksjonen.

Når strømmetjenester og kanaler ikke har denne funksjonen blir man nødt til å bli litt kreativ for å finne metoder for hvordan man kan laste ned tv-programmer eller annet man ønsker å se på uten nett. Vi skal derfor forklare deg hvordan du enkelt kan laste ned videoer, serier og tv-programmer fra FOX Channel.

Steg 1: Last ned FOX Recorder

For å kunne laste ned innhold du ønsker å se senere fra FOX Channel så er man dessverre nødt til å laste ned et annet program først. Dette programmet heter FOX Recorder og er et program som lar deg ta opptak av skjermen uten at du trenger å laste ned noen andre programvarer. Denne programvaren er også svært enkel å avinstallere dersom du ikke har behov for den senere.

Begynn med å starte Audials Movie Windows og bytt til «save video» inne under «streaming». Gå inn på programmet, filmen eller serien du ønsker å laste ned og deretter trykker du på ønsket format under «format» på nedersiden av skjermen din. På den måten kan du selv velge det formatet du ønsker. Les mer her om hvordan programvaren fungerer.

Steg 2: Start FOX Channel episoden du ønsker å laste ned

Nå er det på tide å velge den episoden, videoen, filmen eller programmet du ønsker å laste ned. Trykk på «video recording». Deretter vil det komme en liten meny under knappen. Her skal du trykke på «select recording tool» og deretter «select automatically». Videre går du inn på fox.com i nettleseren din og programvaren vil automatisk begynne å ta opptak av den videoen du begynner å spille av.

Det er viktig at du spiller av videoen i fullskjerm selv om du har tatt opptaket i et mindre format. På den måten vil du sikre at du får den beste kvaliteten på videoen når du skal se den igjen senere. Dersom du ønsker å følge med på hvor lang tid det er igjen av nedlastningen så kan du ta en titt på kontrollvinduet.

Steg 3: Videoen lagres og er klar

Etter at du filmen eller videoer er ferdig i opptaket så vil den bli lagret i Audials playlist på høyre side av skjermen din. Du kan selv velge om du ønsker å bare lagre lyden i form av en mp3 fil eller om du ønsker å lagre den med video også i en mp4 fil. Det finnes også mange andre formater dersom det skulle være ønskelig. Dette er helt klart den enkleste måten for deg å gjøre det på, selv om det kanskje virker litt mer tungvint enn å bare trykke «last ned» hos Netflix. Vi håper likevel at denne lille guiden vil gjøre det lettere for deg.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...