Hvorfor skal du velge Revolut?

I 2015 kom det en appbasert konto som kombinerer tjenestene til banken din, samt en handelsplattform. Revolut har i dag over 12 millioner brukere. Takket være fleksible tjenester som gjør det enkelt for deg å ha oversikt over egen økonomi, forsikringer og investeringer er dette en storfavoritt.

Revolut kan minne om en bank, ettersom de har mange av de samme tjenestene. Selv om tjenesten ikke er verifisert som en bank enda har de fremdeles ekstremt mange fornøyde brukere. De jobber seg fremover mot en lisens, slik at de kan kalle seg bank, og deretter vil nok brukerbasen øke enda mer. Dette er en pålitelig og trykk aktør, som også er godkjent som en institusjon som kan handle med kryptovaluta.

Fordeler og erfaringer

Ettersom aktøren er godkjent av FCA og de handler med elektronisk valuta, betyr det at de ikke kan bruke dine penger som nytteverdi. Det vil si at om bedriften skulle gå konkurs, kan de ikke bruke dine penger til å betale ned gjelden sin. Gjennom denne appen, får du altså muligheten til å ha full kontroll over egen økonomi. Folkets revolut erfaringer er svært positive ettersom det er ekstremt enkelt å bruke. Du får tilsendt et bankkort som kan brukes på lik linje som alle andre betalingsmetoder.

I motsetning til andre betalingsmetoder vil du ikke betale gebyrer når du bruker det i utlandet, eller om du tar ut penger i utlandet. Du kan også helt gratis overføre penger til utenlandske kontoer, dersom det skulle være ønskelig. Hos tradisjonelle banker blir du som oftest trukket et lite beløp hver gang du tar ut penger i en minibank, det slipper du altså her. I og med at appen bruker elektronisk valuta, blir det nesten som du får et lokalt kort uansett hvilken destinasjon du befinner deg på.

Funksjoner

Du kan velge å knytte din Revolut konto opp mot dine andre bankkontoer. Dermed blir det enklere enn noensinne å holde oversikt over din egen økonomi. Du slipper å forholde deg til forskjellige tjenester og nettbanker, og kan heller ha alt på et og samme sted. I tillegg får du muligheten til å angi din månedlige budsjettering og deretter få tilgang til en analyse som sammenlikner det du har brukt med det du planla å bruke. Denne smarte teknologien gjør at du raskere kan oppnå dine sparemål og gjør budsjetteringen ekstremt mye lettere.

Dersom du skulle planlegge en backpacking tur til Asia eller skal på storbyferie trenger du ikke lenger bekymre deg for kortsvindel. Takket være Revoluts system endres dine kortopplysninger hver gang du handler, slik at det er umulig for en svindler å få tak i din informasjon. Dersom noe informasjon skulle havne på avveie vil du umiddelbart få beskjed og du kan sperre kortet dit med et par klikk.  

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...
Forrige artikkel
Neste artikkel