Revolut, en guide og en anmeldelse

Det finnes mange gode finansielle apper og hjelpemidler der ute. Vi har gode apper for sparing, vi har Vipps, nettbanker og apper for investering. Mobilen har definitivt blitt en god konkurrent mot den tradisjonelle banken, både på godt og vondt.

I denne artikkelen skal vi gi deg en guide og anmeldelse av appen Revolut. Revolut er en FinTech Start-up fra Storbritannia som har som mål å revolusjonere vårt syn på den tradisjonelle banken. Appen skal fungere som en bank og som en digital lommebok der gebyrene er lave og god kundeservice.

Slik fungerer den

Appen som ble skapt i 2015 har som sagt som mål å konkurrere mot den tradisjonelle banken. Her skal du ikke betale årsavgifter, vekslingsgebyrer og kortet ditt skal kunne brukes innenfor over 150 forskjellige valutaer. Du må være 18 år for å bruke appen og appen skal ikke ha noen positiv eller negativ påvirkning på din kreditt. Selv om tjenesten skal minske gebyrene har appen også noen betalte tjenestepakker og det er kun Standardavtalen som er gratis.

Stort sett er det flest fordeler ved appen, sammenliknet med ulemper. Kundeservicen er treig dersom du velger Standard avtalen og du har ingen mulighet for å få kreditt eller lån. Bortsett fra dette er det mange gode funksjoner i appen. Den er brukervennlig, gratis, du kan enkelt sende og motta penger og du kan enkelt bruke kortet til et hav av forskjellige valutaer.

Sammenlikning av de fire pakkene

Revolut Standard er som tidligere nevnt den eneste pakken som tilbys gratis. Med denne pakken får du gratis IBAN nummer, du kan fremdeles bruke kortet innenfor alle tilgjengelige valutaer og du kan gjøre tre aksjehandler i måneden. De fleste vil nok være tilfreds med Standard avtalen, det eneste flere kunder har nevnt er treig kundeservice. Innenfor de andre pakkene Plus, Premium og Metal får du også mulighet til å overføre et større gebyrfritt beløp til utlandet. Premium og Metal har også ubegrenset veksling mellom gebyrer dersom det skulle være en funksjon du har bruk for.


Med de to sistnevnte pakkene får du også inkludert helseforsikring i utlandet samt generell reiseforsikring. De to sistnevnte pakkene lar deg også bruke virtuelle engangskort og du får designmuligheter til kortet ditt. Som sagt vil nok de aller fleste føle at Standard avtalen lever opp til både forventninger og behov, men dersom den ikke skulle gjøre det er da også mulighet for å gå for en av de andre avtalene.

Konklusjon

Dette er en god og brukervennlig tjeneste og app. Ideen er svært god og pakkene som ikke tilbys gratis er heller ikke dyre. Likevel forsvinner litt ideen bak tjenesten ettersom de tre andre pakkene, sett bort ifra Standard, koster penger. Appen fungerer godt, er designet godt og kundeservicen er god, så fort du får svar. Hvis vi ser på det helhetlige bildet får denne appen absolutt en god anmeldelse og det er et godt hjelpemiddel for deg som er på reise eller generelt reiser mye i hverdagen. Absolutt verdt å sjekke ut.

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...
Forrige artikkel
Neste artikkel