Introduksjon til Playstation Network

Nordmenn elsker å spille på konsoll, og Sony sine spillkonsoller er et av de mest kjente spillkonsollene i hele verden. Hvis ikke den mest kjente. Konkurrentene er ofte et hakk bak når det kommer til innhold og tekniske spesifikasjoner, og dette gir Sony sine spillkonsoller et forsprang når det kommer til å levere ut til sine brukere. Playstation har derimot utviklet seg til å bli noe mer enn bare en spillkonsoll.

I dag har det blitt en plattform hvor du får benyttet deg av ulike tjenester. Det er her Playstation Network kommer inn i bildet. Dette er en online butikk for spill, filmer, og annet som er åpent døgnet rundt for deg som spiller. Her kan du laste ned de nyeste spillene som er å finne på det norske markedet, og du kan til og med forhåndsbestille spill som du bare venter på å kunne spille. Du vil også kunne få muligheten til å bryne deg på spesialutgaver med eksklusivt innhold levert kun av PlayStation.

Benytt en spillkonsoll for å koble deg opp til PlayStation Network

For å kunne få det beste ut av Playstation Network, så er det anbefalt at man besøker tjenesten gjennom en spillkonsoll. Det er selvsagt mulig å prøve ut tjenesten gjennom nettleseren din enten det er på datamaskinen eller mobilen, men du vil få en større gjelde ved å benytte en konsoll. Det er selvfølgelig ikke snakk om hvilken som helst konsoll, ettersom du trenger en spillkonsoll levert av Sony. På dagens marked vil du finne Playstation 4 som den beste utgaven.

Denne spillkonsollen vil gi deg unik underholdning og du vil få full glede av Playstation Network dersom du bruker en Playstation 4. Hos Playstation Network vil du kunne etablere et medlemskap som heter Playstation Plus. Her vil du få utnyttet maksimalt ut av spillingen med online spilling og en rekke andre fordeler som bare Plus-medlemmer får. I tillegg til dette byr Playstation Network også på TV, filmer og musikk. Her kan du se dine favorittserier, nye storfilmer som byr på underholdning og musikk som gir deg gledesrus.

 

Playstation Plus er medlemskapet du trenger

Som nevnt byr Playstation Plus på noe helt unikt for alle som elsker spill og underholdning. Her får du muligheten til å spille med dine venner online, noe som vil ta spillingen til nye høyder. Dette er kun for PS Plus-medlemmer, så det er nok lurt å danne et medlemskap her gjennom Playstation Network. Du får også månedlige spill du kan bryne deg på med dine venner. Her får du nemlig muligheten til å laste ned to PS4-spill hver måned som en fordel for de med PS-Plus.

Disse spillene beholder du selvsagt så lenge medlemskapet ditt varer. Med andre ord er det ingen grunn til å avslutte et slikt medlemskap som gir deg unike fordeler. Du får i tillegg til dette eksklusive rabatter som du vil få på spill, tillegg og andre godbiter du bare venter på. Hvis dette høres ut som noe for deg, så bør du definitivt besøke Playstation Network i dag!

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...