Last ned musikk fra Amazon Music

Det er ingenting som gjør hverdagen bedre, lysere og morsommere, enn god musikk. Det lar oss tenke på noe helt annet, eller komme i et festlig humør. I dag finnes det en rekke sider og strømmetjenester for musikk der du kan finne favorittlåtene dine, og enda smartere er det å ha de lastet ned til datamaskinen din, men hvordan gjør man det?

De fleste kan nok huske å ha lastet ned sanger på nett da de var yngre. Da var det ikke alltid så lett å vite hva man fikk, og de lå vanligvis på merkelige steder på datamaskinen. Det tok lang tid, sangene fikk ikke de rette navnene, og da det endelig var på tide å lytte til musikken, var det gjerne svært dårlig kvalitet. Heldig vis har vi kommet lengre med teknologien enn den gang, og nå kan du laste ned musikk på en mye enklere måte.

Audials Music

Audials Music er en side som lar deg gjøre nettopp dette. Det er superenkelt, og du får dessuten et ordentlig og ryddig musikkbibliotek etterpå. Audials lar deg dessuten laste ned mye annet innhold, med god kvalitet. Les mer om muligheten deres for å ta opp og laste ned videoer og serier til datamaskinen din. Hvis du ønsker å laste ned musikk, må du aller først skaffe deg Audials Music. Du kan laste ned programmet på nett, enten som betalt versjon, eller deres Demo pakke.

Deretter er det bare å åpne programmet, og orientere deg litt rundt. Du vil finne et felt som er markert med “Amazon Music”, velg dette feltet, og huk av for «Play Music in Amazon. Audials records it». Det smarte med programmet er at det lar deg velge hastigheten på opptakelsen. Når du har valgt dette, kan du gå inn på Amazon Music, og spille de sangene du vil laste ned. Audials Music vil automatisk ta de opp, og lagre de for deg med riktig tittel, artist og albumcover, så enkelt som det!

Amazon Music

Amazon Music drives as gigantselskapet Amazon, som mange kjenner som nettbutikken der alt kan kjøpes. Musikkstrømmeplattformen ble først lansert i USA i 2008, og deretter til en rekke land de neste 10 årene. I 2019 kunngjorde de at plattformen ville lansere lossless musikk, som enkelt forklart betyr musikk med bedre kvalitet. Dette ville bli på mer enn 50 millioner sanger i High Definition og millioner av sanger i Ultra High Definition. Amazon Music hadde rundt 55 millioner brukere i starten av 2020. Når man ønsker å laste ned musikk fra Amazon Music, er det viktig å få med den gode kvaliteten, og det gjør du med Audials Musics opptaker.

Musikken du laster ned kan du bruke til mye, for eksempel bare å lytte til det når du vil høre musikk, eller ta det med på reise når du ikke har internettilgang. Mange bruker også nedlastet musikk til å lage kreative prosjekter, for eksempel ved å lage video snutter med låter til. Mulighetene er mange og med Audials Music kan du teste alle.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...