Last ned musikk fra Napster

Du har kanskje lurt på hvordan man kan laste ned musikk fra Napster og andre musikkstrømmeplattformer til datamaskinen din? Det er faktisk utrolig raskt og enkelt å gjøre, og det krever hverken teknologiske ferdigheter eller penger. Det finnes mange sanger, album og artister der ute som er fantastiske å høre på, men det gjelder å finne den rette måten å laste ned innholdet på, slik at det beholder sin gode kvalitet, og blir lagret på en oversiktlig måte.

Audials Music er en av sidene du kan bruke, som er svært effektive til å laste ned innhold fra nett. Det smarte med Audials Music er at det lar deg laste ned musikk fra en rekke forskjellige strømmeplattformer, for eksempel Napster, slik at du alltid kan høre på de sangene du ønsker, uansett hvor du er. Les mer om Audials for å utforske de mange andre mulighetene programmet tilbyr.

3 enkle steg

Veien til god musikk på din datamaskin er kort, og krever kun tre steg. Det aller første du må gjøre er å laste ned Audials Music. Det kan du gjøre på nett. På deres hjemmeside vil du møte to valgmuligheter. Du kan enten laste ned Demo-versjonen som er gratis, eller kjøpe programmets fulle pakke. Når Audials Music er lastet ned, kan du klikke deg inn og utforske mulighetene her. For å spille inn musikk må du endre til “Music Streaming View”.

Du vil straks finne et felt som er markert med logoen til Napster. Denne klikker du på for å spille inn. Ettersom Audials Music tilbyr nedlastning fra en rekke musikkstrømmeplattformer, kan det være du ikke vil se Napster med det samme, da kan du klikke på knappen som heter “Other Source”. Nå er du klar for å spille inn musikken, og det er bare å åpne Napster i nettleseren din, og spille av de sangene du ønsker å laste ned, Audials Music gjør resten av jobben, helt automatisk! Vi anbefaler at du bruker en av nettleseren Edge, Firefox eller Chrome når du spiller inn musikk.

Automatisk lagring

Det smarte med Audials Music er at det lagrer sangene i et smart bibliotek, helt automatisk. Det betyr at alle de sangene du spiller av blir lagret med riktig tittel, artist og albumcover, slik at det er enkelt for deg å navigere deg rundt i musikkbiblioteket. Dagene der vi lastet ned musikk fra usikre sider på nett, og fikk låter spredd over hele datamaskinen er over. Det er enklere enn noen gang før å laste ned musikk, og dersom du synes dette virker nyttig, bør du teste ut Audials Musics muligheter.

Musikken kan du bruke når du er ute og reiser, eller sitter et sted uten internett. Du kan også bruke den når du lager videosnutter i apper som iMovie osv. Da er det nemlig fint å ha litt musikk over videoene eller bildene. Du kan også laste ned musikk for å bruke datamaskinen som din personlige musikkstrømmetjeneste, der du kun får opp de sangene du liker å høre på.

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...