Last ned musikk fra Tidal

Hvem elsker vel ikke å høre på musikk? Det gjør vi alle, og innimellom har man behov for å laste ned musikken og ha det som en MP3-fil, da er det en god ide å kjenne til programmer som hjelper deg med dette. La os se på musikkstrømmetjenesten Tidal og hvordan du kan laste ned sanger herfra til din datamaskin.

Et hav av sanger

Tidal tilbyr brukerne sine intet mindre enn 70 millioner sanger å lytte til. Strømmetjenesten verdsetter god kvalitet, og påstår dessuten å gi lytterne en bedre lydopplevelse enn hos mange andre musikkplattformer. Hos Tidal kan du høre musikk i lossless HiFi eller Master lyd, alt etter hvilket abonnement du velger.

Tjenesten har over 3 millioner brukere verden over og tilbyd disse, i tillegg til musikk, å streame 240.000 musikkvideoer. Tidal ble grunnlagt i 2014 av den svensk norske bedriften Aspiro under navnet Wimp. Et år senere ble det kjøpt opp av Project Panther Ltd. Som eies av artist Jay Z.

Sanger til ditt bruk

Så hva hvis du ønsker å laste noe av musikken du finner på Tidal? Da er programmet Audials din beste venn. Det lar deg nemlig åpne Tidal, spille tilbake sangene og automatisk å oppta dem. Deretter blir sangene lagret som MP3-filer, med det riktige navnet og albumcoveret, slik at du aldri trenger å a et rotete musikkalbum på datamaskinen. Les mer deres hjemmeside hvis du vil lære mer om andre muligheter ved Audials music, eller les videre for en detaljert beskrivelse av hvordan du kan laste ned musikk fra Tidal.

Det første du må gjøre er å laste ned programmet, du kan enten kjøpe det for $29.90, eller prøve en gratis demo-versjon. Når programmet er lastet ned, er det bare å åpne det for å starte prosessen. Inne på programmet finner du knappen det står “TIDAL” på, klikk på denne. Deretter går du inn på Tidal i nettleseren din, vi anbefaler Chrome, Edge eller Firefox. Spill de sangene du ønsker å laste ned, og resten blir gjort helt automatisk, hvor praktisk er ikke det?

Gode grunner

Det finnes mange gode grunner til å laste ned musikk, og det kan for eksempel være dersom du skal bruke det til andre prosjekter. Mange er glad i å lage videoer til eget bruk, og samler bilder og videoklipp med musikk over. Da er det spesielt nyttig å ha sang-filer lagret som MP3. Andre liker å ha musikken lagret for å kunne høre på den når du vil, og hvor du vil så lenge du har datamaskinen, har du musikken. Det kan for eksempel være når du er ute å reiser.

Det finnes nesten ingen grunner til å ikke laste ned musikk fra Tidal. Det er raskt og enkelt, og med Audials Music Demo, er det også gratis. Du får det ryddigste musikkbiblioteket, ettersom sangene blir lagret på en oversiktlig måte, med bilde, artist og tittel, likt som på en strømmetjeneste for musikk. Du kan selv teste det ut, og oppdage akkurat hvor enkelt og praktisk det er.

Relaterte artikler

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...

Allente

Allente har gått hen og blitt en av de...

BookBeat

Denne strømmetjenesten for lydbøker og e-bøker gir deg tilgang...

Slik oppgraderer du sikkerheten på Discord

Det er bare morsommere å konkurrere med vennene dine...

Prøv Viaplay 1 uke gratis

I disse dager er det ingen mangel på strømmetjenester...