Last ned musikk fra SoundCloud

SoundCloud er en populær strømmetjeneste for musikk, som mange velger å bruke når de skal høre på nye sanger. Det er et svært kreativt sted som skiller seg ut fra mengden. Dette er fordi enhver person kan produsere, publisere og promotere musikken sin på plattformen.

SoundCloud er et svensk grunnlagt fenomen med base i Berlin i Tyskland. Det ble startet i 2007 av gründerne Alexander Ljung and Eric Wahlforss. 14 år senere er det en av verdens største plattformer for å gi ut musikk, som tilbyr både gratis og betalte løsninger som lar deg lytte til musikk på mobilen eller datamaskin.

Ta musikken med, hvor som helst

For å finne ny musikk på SoundCloud må du være koblet til internett, men det kan jo være du vil høre på musikken offline, eller som MP3 fil. Da kan du bruke et nyttig program for å laste det ned, slik at du kan ta musikken med, hvor som helst. Det første du må gjøre er å laste ned Audials Music og endre til Music Streaming funksjonen. Les mer om Audials for å lære om de mange mulighetene de gir for å laste ned musikk.

Etter at programmet er lastet ned, er det på tide å finne SoundCloud ikonet, trykke på det og åpne siden i en av nettleserne Chrome, Firefox eller Edge. Nå kan du finne dine favorittsanger som du vil laste ned, og spille de av. Musikken blir automatisk tatt opp og lagret som en enkel MP3 fil, ferdig markert og i høy kvalitet. Du kan lagre lydfilene i ditt ønskede format, for eksempel MP3, WMA eller AAC, det er opp til deg. Det smarte med Audials er at de gjør musikken enkelt å lete gjennom, ettersom de legger til tittel og albumcover. Så enkelt er det å laste ned musikk.

Velg din favorittmetode

Det finnes enda en metode som lar deg laste ned musikk på med Audials, som ikke krever at du spiller av sangene. Da starter du med å åpne Audials Music og klikker deg inn på musikk seksjonen og åpner fanen som heter “Load”. Her skal du gjerne se SoundClouds logo, hvis ikke klikker du på øye-ikonet under søkefeltet og aktiverer “Show filter bar”. Deretter kan du aktivere og deaktivere alle strømmetjenestene som tilbys på Audials.

Når SoundCloud er tilgjengelig i programmet er det bare å søke etter det du ønsker. Du kan for eksempel søke på artister, titler og album. Når du har funnet det du leter etter, kan du lagre det til datamaskinen din. Klikk på menyen for den gitte sangen og ta opp lyden.

Et program for alt

Audials Music er ikke bare smart, det er også veldig praktisk, ettersom du kan laste ned musikk fra flere strømmetjenester i et og samme program. Dette gjør at du slipper å laste ned for mye til datamaskinen, og du kan samle musikk fra flere tjenester. SoundCloud er spesielt kjent for å ha kule rap-sanger og dansbare remixer som er perfekt til både fest og hverdag.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...