ProtonVPN anmeldelse

ProtonVPN er en VPN-tjeneste som, akkurat som de fleste andre sannblodige tjenester av denne typen der ute, lar deg beskytte din online anonymitet, fjerne blokkering av nettsteder og omgå forskjellige filtre og geobegrensninger, bare for å nevne noen. Tjenesten kommer med en rekke forskjellige goder.

ProtonVPN

Hvis Proton høres kjent ut, skyldes det at ProtonVPN er bygget med støtte fra ProtonMail, en e-posttjeneste som handler om sikkerhet og personvern. Denne ble utviklet for å sikre at folk kunne sende e-poster på en tryggere måte, da e-poster tross alt ofte sendes uten noen form for sikkerhet mellom privatpersoner.

Når det er sagt, tar denne tjenesten sikte på å tilby litt mer enn de fleste andre VPN-tjenester. For eksempel integreres det med Tor, og den bruker spesifikke interne algoritmer for å sikre at alle dataene dine forblir konfidensielle, og at de er sveitsisk-baserte (Sveits har for tiden noen av de kraftigste personvernlovene).

Selv om den opprinnelig ble utviklet for å holde ProtonMail-brukere trygge, kan du nå bruke den uansett grunn du synes passer via skreddersydde klienter for Windows, macOS, Linux og til og med Android. Dette er rett og slett en av de beste VPN tjenestene som finnes der ute.

Moderne app med nybegynner brukergrensesnitt

Windows-klienten har virkelig et moderne utseende og glattløpende program. Den kan skilte med et rent, svart-tema brukergrensesnitt med et design som passer utmerket med Windows 10 og den svarte oppgavelinjen.

På høyre side av hovedvinduet har du et sett med servere spredt i land over hele kloden. Dette sikrer at du kan koble deg til akkurat det landet du måtte ønske. Det er også en veldig omfattende kartforhåndsvisning, og en live Session Traffic-analysator slik at du bedre kan visualisere og forstå hele tunnelprosessen.

I tillegg tilbyr appen en kompakt brukergrensesnitt-modus som lar deg koble til hvilken som helst server og få tilgang til hvilken som helst profil, mens du tar så lite plass som mulig på datamaskinens skrivebord. Dessuten kjører appen knirkefritt i bakgrunnen, og du legger nesten ikke merke til den.

Sist, men ikke minst, er det en Innstillinger-seksjon der du kan se alle slags informasjon om kontoen og abonnementsplanene dine, samt aktivere eller deaktivere noen nyttige alternativer som for eksempel Varsler, Auto Connect, Start med Windows, Start Minimized, og VPN Kill Switch.

Sveitsisk-basert VPN-tjeneste med stilige kunder

For å konkludere, hvis du er ute etter en VPN-tjeneste, bør du i det minste sjekke ut ProtonVPN. Som nevnt i starten av gjennomgangen, er det mange grunner til at ProtonVPN sannsynligvis er en av de mest sikre løsningene av denne typen der ute. Ikke bare dette, men VPN-klienten for Windows er så stilig som det kan få blitt.

ProtonVPN begynte med beskyttelse av e-post, men skulle raskt vokse. I dag er tjenesten en av de beste på å sikre opplevelser på nett. Med kryptering som er på nivå med den amerikanske hæren, servere verden rundt, og allikevel høye hastigheter, så er ProtonVPN en tjeneste å vurdere!

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...
Forrige artikkel
Neste artikkel