TunnelBear anmeldelse

Den stadig økende mengden trusler og datatyveriforsøk bringer personvern i oppmerksomhet til enhver databruker. Det er forskjellige metoder for å sikre at identiteten din blir beskyttet når du går online, og en av dem bruker et virtuelt privat nettverk (VPN) -program, for eksempel TunnelBear.

TunnelBear er nok kjent blant de fleste som benytter seg av VPN løsninger. Det er et anerkjent varemerke, og ikke minst er tjenesten populær da de har en gratisversjon. Den betalte versjonen er nok derimot å anbefale først og fremst, og det er også denne vi skal drøfte i denne anmeldelsen.

Last ned – Klikk her

Anonyme Internett-tilkoblinger for å beskytte identiteten din

Hensikten med TunnelBear er å hjelpe deg å legge til et ekstra sikkerhetslag til dataoverføringene som skjer mellom PC-en din og den eksterne serveren ved å bruke anonyme tjenester for å kryptere informasjonen. Ved hjelp av dette kan du navigere på Internett uten å bekymre deg for at dataene dine kan bli oppfanget av uautoriserte tredjeparter.

Bytt ut din virkelige ID-adresse med en falsk

Bortsett fra å sikre informasjon, er dette VPN-programvareverktøyet i stand til å skjule din virkelige IP-adresse og tilordne deg en fra et annet land. Som en konsekvens kan du overvinne geografiske begrensninger for beliggenhet som noen nettsteder pålegger.

For eksempel er Netflix en av disse. Nordmenn får ikke en gang tilgang til halvparten av filmene og TV-seriene som amerikanere får se hos denne tjenesten. Det er til tross for at en altså betaler akkurat det samme. Kobler du deg opp mot en amerikansk server gjennom TunnelBear derimot, så får du umiddelbart tilgang.

Konfigurer tilkoblingsinnstillinger enkelt

Applikasjonen krever at du logger deg på kontoen din, og når du først har gjort det, blir ting veldig enkelt. Det eneste inngrepet fra brukerens del er relatert til å velge ønsket land fra rullegardinlisten og slå TunnelBear på. Hvis tilkoblingen mislykkes, kan diagnosemodus hjelpe deg med å finne ut hva som går galt.

Når du er koblet til en VPN-tjeneste, skjules identiteten din, da programmet automatisk omdirigerer all datatrafikken gjennom en proxy-server på det valgte stedet. Ulempen med gratisversjonen er at trafikken er begrenset til 500 MB per måned, noe som kan være litt mindre, selv for vanlige brukere. Spesielt om du streamer, så vil dette kun være nok til litt testing av tjenesten.

Undersøk nettverksstatistikk

TunnelBear viser statistiske data om trackere (analyser, annonser, skript, sosiale knapper på Facebook, Twitter og LinkedIn) som er blokkert av applikasjonen under surferøkten. Den har skrivebordsvarsler for å gi deg beskjed om viktige hendelser, mens ‘Vigilant-modus’ er i stand til å justere sikkerhetsnivået.

Konklusjon

VPN-teknologi er mye brukt for å sikre informasjonsutveksling og beskytte brukeridentiteter. Når vi tar alt i betraktning, har vi kommet til at TunnelBear gir deg en enkel, men nyttig anonymitetstjeneste som kan forhindre at nettstedsporere når frem til datamaskinen din.

Dessuten kan du benytte TunnelBear for å få tilgang på innhold hos streamingtjenester i utlandet. Eventuelt kan du også bruke TunnelBear til å logge deg på en norsk server når du selv er i utlandet, slik at du kan se norsk TV herfra. Kun fantasien begrenser deg med TunnelBear!

Last ned – Klikk her

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...