Microsoft lokker med pengepremie til IE 8-brukere

Ved hjelp av Twitter og et helt nytt «Ten Grand»-program, skal Microsoft Australia lokke nye brukere til Internet Explorer 8. Hadde du byttet nettleser for muligheten til å vinne 10 000 dollar?

Microsoft har de siste årene mistet millioner av Internet Explorer-brukere. Det har vært vel fortjent, ettersom konkurrentene i de siste årene har levert nettlesere av et helt annet kaliber, som både har vært mer funksjonsrike og ikke minst svært webvennlige. Nå, med Internet Explorer 8, som er et kjempesteg opp fra Internet Explorer 7, vil de ha tilbake brukerne.

Microsoft frister med pengepremie om du bytter til Internet Explorer - er det frekt? (Foto: Microsoft Australia)
Microsoft frister med pengepremie om du bytter til Internet Explorer - er det frekt? (Foto: Microsoft Australia)

Og for å få til det bruker Microsoft Australia skitne triks. De lokker med 10 000 dollar om du bytter tilbake til Internet Explorer, og samtidig benytter Twitter-kontoen deres.

– De som har Internet Explorer 8 kan følge @tenrand_IE8 på Twitter og www.tengrandisburiedhere.com for daglige hint, skriver Microsoft på nettstedet tengrandisburiedhere.com.

Hva syns du om slike markedsføringskampanjer? Er det frekt av Microsoft, som tross alt konkurrerer mot ideelle organisasjoner som Mozilla? Si din mening i kommentarfeltet nedenfor!

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...