Nedlasting og oppdatering av ASUS drivere

Her viser vi deg hvordan du laster ned og oppdaterer drivere til ASUS-produkter.

  1. Det første du skal gjøre er å gå til den offisielle supportsiden til ASUS og finne det produktet du skal ha en driver til.
  2. Når du har funnet det produktet du er ute etter, trykker du på «support» oppe i høyre hjørnet på skjermen.
  3. På den neste siden får du flere forskjellige muligheter, men du skal kun konsentrerer deg om «Driver & Tools». Etter at du har trykket på knappen, finner du den OS som er riktig for deg.
  4. Deretter laster du ned de drivere du trenger. Det anbefales på det sterkeste at du velger de nyeste versjonene, slik at du kan være sikker på å få alle de nyeste funksjonene og den aller beste ytelsen.
  5. Etter at du har lastet ned den riktige driveren, skal du ha den pakket ut, eller «Unzip» selve filen «setup.exe». Når du har gjort dette, er det bare å følge den enkle veiledningen.
  6. Hvis det ikke finnes noen «setup.exe»-fil, eller du ikke får muligheten til å installere driveren ved å klikke på «setup.exe», kan du finne den i «Device Manager» («Enhetsbehandling» på norsk). Høyre-klikk på den og velg «Update Driver» («Oppdater driver» på norsk) for å installere driveren.
  7. Deretter velger du «Search automatically for updated driver software» («Søk automatisk etter oppdatert driverprogramvare») eller «Browse my computer for driver software» («Søk på datamaskinen etter driverprogramvare»), og følg de forskjellige trinnene for installeringen.
  8. Hvis du fortsatt ikke kan installere driveren, skal du finne den i «Device Manager» (Enhetsbehandling»). Høyreklikk på den, velg «Uninstall device» og følg trinnene for avinstalleringen. Deretter gjenstarter du datamaskinen og følger trinnene 6 og 7 for å installere driveren.

Last ned ASUS Drivers Update Utility – Klikk her

https://www.youtube.com/watch?v=kKq3eLMHrEo

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...