NordVPN anmeldelse

NordVPN er unektelig blant de best kjente VPN leverandørene i dagens marked. Tjenesten baserer seg i Panama, og har siden sin oppstart vokst meget raskt. Personvern, og ikke minst høy hastighet på serverne har vært viktig i denne veksten. NordVPN er simpelthen i en klasse for seg selv i dagens marked.

Last ned – Klikk her

NordVPN er en passende løsning for å navigere på Internett på en anonym måte, og beskytte deg mot sporing eller datalekkasjer. Dette programmet lar deg koble til en av de støttede VPN-serverne fra hele verden og sikre din internettforbindelse. I dagens situasjon, der hackere så vel som staten overvåker i hverdagen, så er det viktig å sikre seg.

Datakryptering og pålitelig beskyttelse

NordVPN lar deg koble til en av de tilgjengelige VPN-serverne ved å bruke den foretrukne protokollen (UDP eller TCP) og DNS-serveren. Den støtter også tilkobling via proxy-servere, med eller uten Tor-protokollen. Tor-protokollen er kjent som en av de tryggeste som finnes over nett i dag.

NordVPN kan kryptere dataoverføringen med dobbeltkryptering ved å bruke AES-256-CBC algoritmer og lar deg aktivere eller deaktivere denne metoden når som helst. Samtidig er programmet designet for ikke å begrense tilkoblingshastigheten eller båndbredden og holde et lavt ping-svar.

Verktøyet bruker Tor over VPN-protokoller og sikrer at dine private data eller aktivitetslogg ikke blir registrert. Dessuten kan det omdirigere signalet ditt, noe som gjør det veldig vanskelig for trackere å identifisere stedet ditt. Det er viktig, uansett hva du skal gjøre over nett, for å kunne beholde ditt privatliv intakt.

Hindrer DNS-lekkasjer og tilbyr støtte for flere enheter

NordVPN kan løse problemet med DNS-lekkasjer, og er designet for å sikre sikkerheten og beskyttelsen av alle spørsmål som er utført på en bestemt DNS. Dessuten blir alle dataene du overfører, inkludert direktemeldinger, notater og web-proxy-utvidelser, traktet gjennom NordVPN-krypteringssystemet.

Verktøyet kan kjøres samtidig på flere enheter, for eksempel flere datamaskiner eller nettbrett, smarttelefoner, bærbare datamaskiner eller spillkonsoller. NordVPN kan til og med jobbe med rutere og utvide beskyttelsen til alle datamaskiner som er koblet til dem.

Støtte for flere VPN-protokoller

NordVPN kan arbeide med flere protokoller, inkludert OpenVPN, PPTP, L2TP eller IPSec og tilbyr deg SSL-basert 2048-biters kryptering for Internett-tilkoblingen. Å få tilgang til VPN-serverne er bare mulig via desktop-klienten, et enkelt å installere applikasjon. Du må oppgi innloggingsinformasjonen knyttet til abonnementet ditt.

Ønsker du å se Netflix i utlandet?

Selv om sikkerhet unektelig er viktig for mange, så finnes det flere og flere som verdsetter mulighetene for å fjerne geoblokkeringer. Det er nemlig slik at for eksempel Netflix har satt opp geoblokkeringer som gjør at vi nordmenn ikke kan se alt det innholdet amerikanere for eksempel har på sin Netflix bruker.

NordVPN har servere verden rundt som gjør at du kan rute trafikken din gjennom disse, og dermed vil det se ut som om du oppholder deg i det landet du ønsker å se Netflix i. Bare koble deg til en av NordVPN sine amerikanske servere for eksempel.

Prøv NordVPN i dag!

Det er liten tvil om at NordVPN er blant de beste i markedet. Den eneste måten å finne det ut på er dog å prøve for deg selv, så gi NordVPN en sjanse i dag!

Last ned – Klikk her

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...