VyprVPN anmeldelse

VyprVPN er en pålitelig VPN-klient som lar deg enkelt koble til en ekstern server og navigere på internett under en annen IP-adresse. Verktøyet tilbyr deg en stor liste over internasjonale servere som du kan koble til, og sikrer dermed din online anonymitet ved å blokkere sporere og beskytte dataene dine.

Privatliv på nett har kommet i sentrum etter en rekke dataangrep over de siste årene. Dessuten kommer lekkasjer stadig om at staten overvåker menneskers liv på nett. Om du i tillegg legger personvern i henhold til innsamling av data fra bedrifter på toppen av dette, så er det liten tvil om behovet bak tjenester som VyprVPN.

Download VyprVPN

Brukervennligheten er meget høy

VyprVPN kjører i bakgrunnen, men den har også en GUI som viser status for tilkoblingen, navnet på serveren og din nåværende IP-adresse. Du kan også se varigheten på tilkoblingen, den tilgjengelige VPN-protokollen og statusen til NAT-brannmuren i appens hovedvindu. I det hele tatt er brukervennligheten høy, enten du er nybegynner eller ekspert.

Dessuten genererer applikasjonen et stolpediagram for å indikere dataoverføringshastigheten i sanntid. Programmet lar deg velge ønsket server med noen få enkle museklikk, og du kan lage en liste over favorittservere. Dette er kjekt, da du tross alt ikke ønsker å konfigurere noe dersom du er en begynner. Med VyprVPN skal du bare klikke!

Tilkoblingssikkerhet og protokoller

VyprVPN støtter flere protokoller med forskjellige krypteringsalternativer. Du kan velge Chameleon, som tilbyr 256-biters kryptering, OpenVPN (256-bit eller 16-bit-koding), L2TP / IPsec (256-bit koding) og PPTP (128-bit koding). Hver protokoll har sine egne særtrekk, for eksempel kan Chameleon maskere VPN-trafikk slik at forbindelsen ikke kan oppdages eller blokkeres.

OpenVPN kombinerer både hastighet og sikkerhet, L2TP / IPsec fokuserer på sterk kryptering, og PPTP tilbyr høyere hastigheter, men på bekostning av databeskyttelse. Du kan bruke den innfødte VyprDNS eller en tredjeparts DNS som, som forventet, må konfigureres manuelt.

Aktiver tilkoblingsvarslene

VyprVPN kjører i systemstatusfeltet, og kan automatisk koble til en bestemt server, selv ved oppstart av Windows. Den ber om skrivebordsvarsler når serveren er tilkoblet eller hvis forsøket mislykkes, og det spiller av bestemte lyder for å kunngjøre aktivering / deaktivering av tilkoblingen. Et annet pluss er det faktum at appen også er i stand til å lage omfattende aktivitetslogger.

Åpne opp internettet for alvor

I den grad at VyprVPN har servere over hele verden, så kan du få tilgang til ufattelig mye innhold på verdensbasis. For eksempel får du raskt tilgang på Netflix i USA, Australia, Storbritannia, og andre land med langt mer innhold enn Norge, dersom du logger deg på servere her.

Alt du trenger å ha er et abonnement på den streamingtjenesten du ønsker å bruke, samt VyprVPN lastet ned på din datamaskin. Det krever ingen ekstra innstillinger eller lignende, og VyprVPN er kjent for å komme seg rundt geoblokkeringer.

Konklusjon

VyprVPN er kjent for å levere kryptering på nivå med den amerikanske hæren, levere servere verden rundt, og tilby høy hastighet. Enten du søker økt personvern, eller ganske enkelt å koble deg til servere som vil gi deg mer innhold på for eksempel Netflix, så er VyprVPN blant de beste alternativene.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...