Vi avslører Itavisens kilder – på ett og samme sted

Noen gang lurt på hvor du kan få lese orginal-nyhetene som Itavisen oversetter til norsk før de faktisk blir publisert i norges største blogg (jeg vet de ikke er en blogg, men det fristet så utrolig å si det)? Du trenger nemlig ikke å samle opp alle kildene deres i din RSS-leser, for så å lese deg halvt ihjel hver natt eller morgen. Vi skal nå avsløre hvordan du kan få alle deres kilder og litt til samlet på en startside, en startside som er både oversiktlig og meget nyttig for deg uansett om du er tech-freak eller ikke.

Du slipper å stresse noe mer for å finne de beste teknologinyhetene

Nettsiden jeg nå skal vise dere er ikke bare for de som ikke liker å lese dårlig oversatte teknologi-nyheter, for her kan du nemlig finne noe for enhver. Her finner du de beste og største internettsidene innenfor de fleste interesser – alt fra samlesider om Pakistan til basketball og kokekunst. Hver enkelt nettside som er listet opp i hvert emne inneholder de siste sakene som er skrevet, det hele fungerer som en gigantisk aggregator. Hvis du vil lese ingressen på sakene som er oppført så holder du bare musepekeren over lenken, slik at du kan lese litt mer om hver enkel sak. Eneste krav er at du er stødig i å lese engelsk, noe de fleste er idag.

Nå er det kanskje på tide å avsløre hva nettsiden heter – Alltop.com. Og som vanlig skal vi ikke snakke om hverken basketball eller Pakistan idag, selv om det helt sikkert er interessant for mange, vi skal snakke om det de har å tilby oss som digger teknologi.

For her er det masse snacks å hente, kremen av teknologi-nyheter og tips finnes i denne gull-listen. Her er noen av de emnene jeg tenkte var interessant for dere:

Selv om jeg stopper listen her, så finnes det enda mere snacks for oss som elsker teknologi, det er bare ikke plass til mer her. Det man bør tenke på når man ser denne enorme listen over emner, er at hvert enkelt av dem inneholder kvalitetssider med sine respektive feeds – det er ganske utrolig at man kan finne noe slikt på et sted.

Sjekk ut denne fantastiske startsiden og kanskje slipper du å ty til Itavisen for å lese om det siste i teknologi-verdenen – du kan lese orginalnyhetene selv istedet.

Med fare for å gjennta meg, her er nettadressen til oversikten over emner: http://alltop.com

PS! Hvis du vil gå rett til Mac eller Windows-siden deres så skriver du bare nettadressen slik: Mac.alltop.com eller Windows.alltop.com – lykke til!

[poll id=»9″]

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...