Cookstr – DEN framtidige mat oppskrift siden?


Matlaging er en egenskap som alle setter pris på, spesielt de som lager god mat. Cookstr er en side for deg som vil utforske ny mat, lære nye oppskrifter, eller bli bedre i å lage retter.

Cookstr er en database med oppskrifter og tips som får det beste ut av den maten du måtte ønske deg. Siden ble lansert i går kveld som beta versjon i New York. Cookstr samler oppskrifter av kjente kokker, mat forfattere og har ellers mye nyttig matrelaterte ting.


I full utvikling

Nettsiden er fast bestemt å levere oppskrifter og tips fra hele verden på ett samlet sted.

Det som har blitt lagt ut så langt, er flere tusen populære og godt likte oppskrifter. En annen fantastisk ting du kan velge, er å gå innpå «Chefs and Authors». Her kan du finne profilene til over 200 topp kokker og mat forfattere som gir deg de beste oppskriftene og tipsene som finnes – og fler blir det.


Hvordan det virker

Cookstr vil gi deg det beste av det beste innenfor mat. Ved å prøve å gi deg det beste, har de lagt vekt på at du får vite alt om det du skulle vært interessert i å lage. Foreløpig kan du kun trykke innpå «Recipes» og «Chefs and Authors» fra hovedmenyen. «Menus» og «Tips & Techniques» vil komme i nær framtid.  Når du har valgt en oppskrift, står det informasjon som skal hjelpe deg på best mulig måte.  Det står blandt annet:

* Hvor lang tid det vil ta å forberede og steke maten
* «Skill level» som viser deg vanskelighetsgraden for retten
* Hvor mange serveringer det vil dekke

* Om ingrediensene er billig, middels eller dyr (Dette kan så klart variere)

Hele siden er på engelsk, men det er oversiktelig og enkelt å finne ut hva som er hva. Språket av mat er det viktigste å kunne når man besøker siden.


Kategorier

På siden er det flere kategorier å velge mellom og kan hjelpe deg med å finne ut lettere spesifikt det du leter etter. Dette gjør man vet å søke manuelt etter en rett. Det kommer da en liste på venstre side med kategorier du kan velge mellom. Noen du kan velge mellom er:

* Oppskrifter og menyer som passer til frokost, lunsj, middag eller kvelds
* Velge en spesifik oppskrift som er på for eks under 15 min, maks 30 min o.l
* Forskjellige matretter som passer perfekt til underholdning
* Retter som kan passe godt til humøret ditt, som for eks trist, stresset, trøtt eller romantisk

Dette er kun noen av de nyttige kategoriene du kan bruke og lage mat etter.

Surprise me!

Det kan hende du ofte opplever at du ikke vet hva du vil lage. Med «Surprise me!» funksjonen, kan du få opp tilfeldige oppskrifter. Kanskje du får en dessert, en middag eller et godt kveldstips. Hvem vet? Dette kan være en utrolig god funksjon å bruke om du vil lære deg noe nytt, eller lage noe du kanskje vil prøve ut i senere tid.

Verdt en titt

Jeg mener dette er absolutt noe å sjekke ut, spesielt for deg som elsker å lage mat. Siden er brukervennlig og tilbyr mange nyttige tips og triks som du kan lære deg. Siden er kun i beta stadiet og vil derfor få mange nye funksjoner og applikasjoner som vil hjelpe deg enda mer. Cookstr utvikler seg raskt og oppdateres daglig for oppskrifter. Det er mye å oppdage og med siden i full sving, kan dette se ut som det største stedet for matinteresserte i framtiden. Ta og besøk siden på www.cookstr.com.

God mat ligger i vente på deg!

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...