Toppkamp i Red Alert 3 direkte på Spiller.no i kveld

NRKs spillermagasin på nett – Spiller.no – vil ikveld sende en toppkamp i Red Alert 3, hvor to av Norges beste spillere møtes til dyst i en direktesending på nettsiden.

To erfarne C&C-spillere som møtes

Det er ikke lenge siden Red Alert 3 ble lansert, men det hindrer ikke de to erfarne Command & Conquer-spillerne Erlend «RL1D» Søholt og Hallvard «bbq199» Sylstad Mikalsen i å gi alt i kveldens kamp. Begge spillerne er i Norgestoppen i Command & Conquer, og har tidligere møtt hverandre i C&C Kanes Wrath – det endte med en knepen seier til Erlend. Det er altså første gang at disse to spillerne møtes i Red Alert 3.

Spiller.no skriver at disse to spillerne har to helt forskjelige taktikker, noe som er interessant nok i seg selv – Erlend er mer utålmodig enn Hallvard, og liker å rushe, mens Hallvard er en spiller som forsøker å tilpasse taktikken i forhold til motstanderen.

Slik foregår en slik kamp

Kveldens kamp skal være en såkalt Showmatch hvor man ikke kjemper om mye annet enn æren, det er ikke en turnering med andre ord.

Kveldens kamp kan være en unik sjanse til å få et innblikk i hvordan man kjemper i en Red Alert 3-kamp, for det er en merkelig type underholdning det her – en vanlig kamp varer som oftest i kun 4 til 15 minutter, og i løpet av denne tiden er det minimalt med kontakt mellom spillerne. Man bruker mesteparten av tiden til å bygge opp styrkene sine og å samle opp ressurser, og når den ene spilleren føler seg klar for kamp så angriper han/hun med full styrke. Noe som veldig ofte ender opp med en seier til en av spillerne i løpet av kort tid.

Se direkte-dekningen av kampen i kveld

Spiller.no legger ut kampene i Red Alert 3 klokken 19 ikveld, så hvis du er interressert i å se hvordan dette går så tar du turen innom nettsiden i kveld.

Kilde: NRK Spiller.no

Relaterte artikler

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...

Allente

Allente har gått hen og blitt en av de...

BookBeat

Denne strømmetjenesten for lydbøker og e-bøker gir deg tilgang...

Slik oppgraderer du sikkerheten på Discord

Det er bare morsommere å konkurrere med vennene dine...

Prøv Viaplay 1 uke gratis

I disse dager er det ingen mangel på strømmetjenester...