Home Poster Det er fortsatt mulig å se Hulu fra Norge

Det er fortsatt mulig å se Hulu fra Norge

0

Det har lenge vært sure miner blant både nordmenn og andre nasjonaliteter etter at Hulu sperret tilgangen til VPN-tjenester som Hotspot Shield. I dag skal vi vise dere hvojerdan man på nytt kan få tilgang til den populære videotjenesten.

Hulu er uten tvil det beste TV og video-tilbudet på nett idag, men dessverre er det utigjengelig for oss nordmenn.
Hulu er i dag det beste TV og video-tilbudet på nett, men dessverre er det utigjengelig for oss nordmenn.

Vi nordmenn har vært tørste på Hulu lenge nå, spesielt etter at den amerikanske tjenesten fjernet muligheten til å bruke kjente VPN-programmer som Hotspot Shield til å lure seg forbi deres sjekk av IP-adresse. Men er det fortsatt mulig å se de fantastiske seriene og filmene som ligger på Hulu for oss nordmenn?

Vel, det er faktisk det, men løsningen er langt ifra perfekt – jeg tipper det er mange som allerede har gjettet essensen i det jeg skal fortelle om nå – proxy!

Personlig hadde jeg gitt opp proxy og VPN i forhold til Hulu for lenge siden, men så kom jeg over en videoguide fra en av mine favoritt-podcaster – Tinkernut.com. I denne guiden får vi en god gjennomgang om hvordan vi skal få sett innhold fra Hulu ved hjelp av et Windows-program som heter IP Hider.

Dette programmet er dessverre ikke noe gratisprogram, men som de fleste gode applikasjoner som ønsker å fiske kunder så tilbyr også IP Hider en prøveversjon som varer i 3 dager – akkurat nok til å undersøke om dette er noe du ønsker å bruke penger på. For 185 norske kroner kan du kjøpe fullversjonen av IP Hider om dette er ønskelig.

For flere tips om teknologi og data – følg @Macgeeky og @Teknonytt på Twitter.

Slik bruker man IP Hider

Etter en månedslang Hulu-pause i Norge kan vi endelig benytte oss av tjenesten igjen (Skjermdump: Teknonytt).
Etter en månedslang Hulu-pause i Norge kan vi endelig benytte oss av tjenesten igjen (Skjermdump: Teknonytt).
  1. Når man åpner applikasjonen så vil man se et vindu med diverse knapper og et kart midt i vinduet – på dette kartet skal du klikke på USA.
  2. Klikk på knappen hvor det står «Hide ip».
  3. Klikk på knappen hvor det står «Check ip» – denne vil vise deg om proxyen i det hele tatt fungerer, og diverse annen informasjon som dukker opp på nettsiden du blir ført til.
  4. Om denne proxyen ikke fungerer, eller er alt for treg – noe som selvfølgelig er uakseptabelt når man skal benytte den til å se video fra Hulu, så klikker du på «Choose next proxy» som befinner seg på midten helt nederst i vinduet.
  5. Gjenta prosessen til du finner den perfekte proxyen som lar deg se video fra Hulu uten lagging.

Som sagt så er ikke denne metoden perfekt, men valgmulighetene er ikke mange – om du skulle ha informasjon om andre metoder som fungerer i Windows eller Mac OS – bring it on! Del det med oss i kommentarfeltet.

Det store problemet med denne metoden er å finne en proxy som er hurtig nok til å forhindre minuttlange pauser med lasting. Det skal sies at jeg oppnådde et godtatt resultat flere ganger med denne metoden.

IP Hider kan lastes ned fra denne nettsiden.

Under er videoen som er kilden til denne artikkelen, og her er nettsiden du kan følge en av de beste teknologi-podcastene på: http://tinkernut.com.