Gratis antivirus for iOS med Avast

Det er mange som tror at man ikke trenger beskyttelse hvis man bruker en iPhone. Det er dessverre ikke helt riktig. Selv om det er langt flere eksempler på at Android- og Windows-telefoner blir angrepet, ser man en klar stigning i antall angrep rettet mot iPhones. Man kan derfor nå også beskytte iPhonen sin helt gratis med antivirusprogrammet fra Avast.

«Avast Mobile Security» hjelper deg med å føle deg trygg når du bruker telefonen på nettet. I dag er telefonen nærmest uunnværlig, og vi bruker den til alt fra å overføre penger til å legge bilder ut på Instagram. Det ligger med andre ord utrolig mye informasjon om deg der ute, og det kan være mange som fristes til å stjele den informasjonen.

Med «Avast Mobile Security» for iOS kan du føle deg trygg mens du handler, surfer, spiller eller gjør hva som helst på nettet. Dette antivirusprogrammet er et nyskapende verktøy som hele tiden tar vare på og passer på alt du har lagret på telefonen, holder passordene dine trygge og vil i det hele tatt beskytte privatlivet ditt – uavhengig om du er tilkoblet internettet eller ikke. For når først telefonen har blitt angrepet, så er det som oftest for sent å gjøre noe.

Hvis du gjerne vil ha ekstra beskyttelse, så kan du velge Pro-versjonen. Her får du ikke bare full beskyttelse uten å redusere ytelsen, men også en rask og pålitelig VPN – som garanterer trygg og privat nettlesing.

Avast til iPhone og iPad

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...