Hvor blir det av kommentarene?

Etter en periode med stor aktivitet og mye kommentering her i Teknonytt, så er det nå så stillt at jeg nesten lurer på om det er noe feil med kommentarsystemet vårt. Jeg har forsåvidt mottatt et par eposter i det siste hvor brukere melder at de ikke får til å kommentere her hos oss. Hvis dette er tilfellet så ber jeg om at dere gir beskjed så raskt som mulig.

Men av en eller annen grunn så tror jeg at det er noe annet som gjør at dere ikke har kommentert i det siste, kanskje er det fordi dere har funnet sakene uinteressant, eller at dere rett og slett ikke har hatt noe å skrive om. Dette er veldig synd da det ikke er så lenge igjen til vi skal annonsere vinneren av en Slingbox Pro, for å vinne denne må du kommentere jevnlig her i Teknonytt, og eneste krav er at disse kommentarene er relativt nyttige for andre lesere eller for oss i redaksjonen. Les mer om konkurransen her.

Her er noen tips om hva dere kan bruke kommentarfeltet til under konkurransen, men ikke minst etter at konkurransen er ferdig også:

  • Skriv noen tips eller forslag som angår artikkelen som dere leser. Spesielt hvis det er guide eller tips-artikkel.
  • Skriv hva dere synes om en evt nyhet.
  • Hvis dere ikke liker artikkelen, eller rett og slett ikke interesserer dere for den så skriv hvordan det kan gjøres bedre for å fange dere som leser det.
  • Lenker – Vi elsker lenker så lenge de er relatert til artikkelen og at de ikke er ren reklame/spam.
  • Kommuniser med andre brukere, her finner dere folk som interesserer seg for det samme som dere – Teknologi. Bli med å skap et community som er annerledes enn det man feks finner i Itavisen, hvor man ofte opplever negativitet.
  • Ha det morro, bli en del av Teknonytt – Vi er ikke en kjempestor publikasjon som ikke bryr seg om sine lesere. Vi er nærmere en blogg enn et magasin, så ha det morro og slipp dere løs. Det er dere som er Teknonytt!

For all del, gi meg beskjed hvis det er noe dere er fornøyd med, og gi meg ihvertfall beskjed hvis det er noe dere ikke er fornøyd med. Fungerer kommentarsystemet, gi oss beskjed om dette også. Start ved å kommentere denne artikkelen, eller kunngjøringen hvis jeg skal være helt korrekt.

Relaterte artikler

Hvordan endrer teknologien poker

I løpet av det siste tiåret har fremskritt innen...

Disse 5 fordelene med VPN-gaming

De fleste spillere tenker umiddelbart på sikkerhet når det...

Hva er Microsoft 365?

Microsoft har etablert seg til å bli ett av...

Alt du trenger å vite om solceller

Når lys skinner på en fotovoltaisk (PV) celle, kanskje...

Hva er dataspill?

De aller fleste av oss har et forhold til...