Alt av musikk i lomma; Spotify kommer til mobil

(Illustrasjonsbilde laget i Photoshop!)

Spotify har fått mye omtale i det siste, og har skapt stort oppstyr rundt invitasjoner. Selv har vi tidligere delt ut 50 av dem, men det ser ut til at invitasjonene rundt om på internettet går unna som bare det fremdeles. Selv har jeg merket at det jevnlig kommer en epost som er ute etter en invitasjon til Spotify. Og nå som ryktene svaier om Spotify til mobilen kommer nok invitasjonene til å holde sitt popularitetsstempel en stund til fremover.

Gustav Söderström jobbet tidligere i Yahoo, men skriver på bloggen sin at han nå har gått over til å jobbe for Spotify og skal utvikle Spotify for mobil. Når mobilapplikasjonen er klar er vi usikre på, men håper at den blir lansert til testing så fort noe er klart for testing. Hvilke mobilsystemer som vil bli støttet vet vi ikke noe om, men vi håper selvfølgelig på en iPhone-versjon, en Java-versjon og en for Symbian. Da burde de fleste mobiler være i stand til å kjøre Spotify.

Kilde: http://www.gustavsoderstrom.com/

Oppdatert fredag 30. januar: Har du ennå ikke fått en invitasjon til Spotify? Vi har fått en ny dose, hvis du vil ha en invitasjon er det bare å sende en mail til [email protected] med «SPOTIFY» som emne.

Relaterte artikler

Hvordan endrer teknologien poker

I løpet av det siste tiåret har fremskritt innen...

Disse 5 fordelene med VPN-gaming

De fleste spillere tenker umiddelbart på sikkerhet når det...

Hva er Microsoft 365?

Microsoft har etablert seg til å bli ett av...

Alt du trenger å vite om solceller

Når lys skinner på en fotovoltaisk (PV) celle, kanskje...

Hva er dataspill?

De aller fleste av oss har et forhold til...