12 sexy geeks!

Sexy geeks
Sexy geeks

Det har vært en kraftig økning av nylig såkalte geek jenter, og det triste faktum er at mange, om ikke de fleste, av disse kvinnene er ingenting i nærheten av nerdete. Det er kriterier som må oppfylles for å være en skikkelig geek jente. Hun må være nerdete, hun må kunne teknologien, og hun må være sexy.
For mange misforståelser er kastet ut i det blå, og folk må forstå at å motta en 300 siders telefonregningen gjør ikke en jente nerdete. Det gjør henne til en stereotype som er langt eldre, og mindre respektabel. Vi er her for få oppklarhet i situasjonen med disse 12 kvinnene som alle kvalifiserer som de hotteste geek jentene som har fanget internetts populæritet.

 

Marina Orlova

Marina Orlova
Marina Orlova

Denne 28 år gamle russiske kvinnen tilbringer ikke hennes tid med å sprette rundt foran et kamera bare for morro skyld – hun er ute å utdanner i prosessen. Hun er utdannet innenfor etymologi, og fant fort ut at hennes kunnskaper kunne brukes på en litt frekk måte for å tjene ekstra penger, og i 2007 ble Hot For Words født. En gjennomsnitt på over to millioner visninger per video, eier Marina ganske enkelt Youtube. Hun har vært omtalt av Wired, G4, og Cosmopolitan som en av verdens mest sexy nerder.


 

Jade Raymond

Jade Raymond
Jade Raymond

Hun er kanskje kvart australier en fjerdedel kinesisk og halvt canadisk, men denne geek jenta er 100% awesome. Hun produserte Assassin’s Creed i 2007, og hun er oppfølgeren’s produsent i år. Hun har jobbet for Sony Online og Electronic Arts, to av de største navnene i bransjen. En ting er sikkert; Ubisoft er ett heldig spillselskap som har denne baben ansatt.

 

Marissa Maye

Marissa Mayer
Marissa Maye

Hun kan bli kalt The Cupcake Prinsess, men Marissa Mayer er ingen spøk. Hun er Vice President of Product Search and User Experience hos Google. Hva betyr dette? Det betyr at innenfor murene til Google, hva hun enn sier, blir gjort. Hun studerte kunstig intelligens ved Stanford, og før hun ble den første kvinnen til å jobbe hos Google, arbeidet hun for UBS i Zurich lab.

 

Veronica Belmont

Veronica Belmont
Veronica Belmont

Skjønne Veronica Belmont begynte sin karriere som en A/V nerd på Bostons Emerson College. Nå tilbringer hun sin tid i San Francisco, deltar i Tech hendelser og hoster tech show for folk som Sony og Revision3. Det er når hun ikke er opptatt med podcasting, eller bruker timer på hennes PS3.

 

Jolie O’Dell

Jolie O'Dell
Jolie O’Dell

Jolie har en ganske solid historie som forfatter og journalist, og selv om hun er teknisk frilans, tilbringer hun i disse dager mesteparten av tiden sin i over på Read Write Web. Ulikt de fleste nerdete gudinner, er denne rødhårete damen faktisk ganske jordnær, og veldig vennlig i måten hun kommuniserer med folk.

 

Olivia Munn

Olivia Munn
Olivia Munn

Ingen morderne geek kan klare seg uten synet av Olivia Munn et sted i siktet. Enten hun er i et Wonder Woman antrekk, eller en prinsesse Leia bikini, hun er overalt. Og med god grunn – hun er nydelig. Hun er også ansiktet til G4 på grunn av sin langvarige suksess som medarrangør av Attack of the Show.

 

Jessica Chobot

Jessica Chobot
Jessica Chobot

Hun er født Jessica Lynn Horn, men foretrekker Jessica Chobot. Hun er en stor anime nerd på toppen av å være en forfatter for IGN, og hvis det ikke er nok, skriver hun i Maxim og FHM i fritiden. Hun har vært på G4’s Attack of the Show flere ganger, og er mest kjent for å slikke, det som uten tvil er den heldigste PSP’en noensinne bygget.

 

Morgan Webb

Morgan Webb
Morgan Webb

Morgan har vist at hennes utstråling matcher hennes geekiness med å holde ut lengre enn nesten annenhver arbeidstaker som har jobbet sammen med henne på TechTV før TechTv slo seg sammen med G4 i 2004. Siden da har hun stadig sementert sin berømmelse ikke bare ved å hoste X-Play, men hun dukker også opp i nesten alle tech show hun får til å møte opp i. Hun har også brukt tid på å skrive for FHM, svarer på fortvilte, kåte spille nerders innlegg en gang i måneden i egen kolonne.

 

Amber MacArthur

Amber MacArthur
Amber MacArthur

Amber, en annen canadier som kom ned fra nord for å jobbe for Microsoft, og har også tilbrakt tid i San Francisco med å jobbe for Razorfish. Hun henger med Leo Laporte på regelmessig basis, og hun hostet og gjort flere opptredener på en populær liste over tech show og podcaster gjennom årene.

 

Felicia Day

Felicia Day
Felicia Day

Felicia startet som skuespuller, men hun drev fort inn i noe mye dypere når hun bidro med å skape The Guild. Geeks overalt ble plutselig klar over den notorisk bleke, nydelige internett-stjernen. Hun er nå en fullverdig web-kjendis, og i motsetning til mange, arbeider hun hardt for å fortjene sin plass i nerde lister overalt.

 

Natali Del Conte

Natali Del Conte

 

Denne native damen fra California henger nå ute i New York, og hun er en seriøs business-dame. Hun er en av CNET’s senior redaktører, og hun har jobbet med Wired, TechCrunch, PC Magazine og en rekke aviser og andre publikasjoner. Hun er en erfaren podkaster, og hun har gjort opptredener på mange andre tech show og sendinger, inkludert G4’s Attack of the Show.

 

Leah Culver

Leah Culver
Leah Culver

Leah Culver var en av grunnleggerne av Pownce (nå nedlagt), og koder nå for Six Apart. Nå er hun er i stor grad ansvarlig for OAuth. Hun er meget søt, og koder sannsynligvis bedre enn du gjør. Hun har en ting for det gamle VW og Coca Cola Light, som stort sett gjør henne awesome.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...