3G iPhone annonsert


Da har Steve Jobs endelig annonsert det vi har ventet på, en 3G iPhone. Han sier at Apple har lært mye med sin første iPhone-versjon. De har tatt alt de har lært og enda mer og laget iPhone 3G. En enda tynnere modell, i svart plastikk med solide metall-knapper, den samme store skjermen, kamera, flush headphone jack, og dramatisk mye bedre lyd en den forrige iPhone ga oss. 

Telefonen skal ha en mye raskere nedlasting som et resultat av 3G oppgraderingen, de har gjort en sammenligning av 3G og EDGE nedlasting – EDGE ga et resultat på 59sekunder, mens 3G ga 21sekunder. Altså 2,8 ganger raskere. Dette er i nærheten av WiFi-hastighet, legger Steve til. Sammenlignet med andre 3G-telefoner som blant annet N95 og Treo 750 så er iPhone 36% raskere, og den ser selvfølgelig bedre ut. Det ble også gjort en demo av filsending gjennom mail med telefonen, dette ga et resultat på 18 sekunder med EDGE, 5 sekunder med 3G og 3 sekunder med WiFi. 

Batteriet har også blitt forbedret i den nye iPhone 3G (ikke iPhone 2 som mange trodde den skulle hete). 300 timer på standby og 5 timer med snakketid. Noe som skal slå de fleste konkurrenter i støvlene.

iPhone har nå fått integrert GPS også, telefonen kan utføre såkalt sporing med GPS’en, og er nå en fullverdig Navigator for bil, båt og gående. 

Det blir også annonsert at telefonen blir lansert i land som Norge, Canada, Mexico, Sverige, Nederland, Kina, Japan, Australia og mange andre land. Men dette visste vi fra før, ikke sant?

Apple har også tatt kostnaden på telefonen på alvor, den vil nå bli satt ned til utrolige 199 dollar eller rundt 1000 norske kroner.

Vi kommer tilbake med mer informasjon snart….

Her er noen bilder:

 

 

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...