3G iPhone utsolgt med engang i Storbritannia

Apple’s iPhone 3G-nettverk i Storbritannia skuffet i går tusenvis av sine kunder med nyheten om at de nå er tomme for den populære telefonen på lager. På nettstedet ble det skrevet at det ikke er flere iPhone 3G-telefoner å få tak i på deres nettbutikker for øyeblikket». Kundene ble bedt om å komme tilbake den 10. Juli for mer informasjon.

Det er ganske utrolig hvor populær en enkel telefon kan bli, Apple gjør tydligvis noe riktig når det gjelder markedsføring – det er det liten tvil om, enten du er Apple-fanboy eller Apple-hater så kan du ikke fornekte at Apple er et selskap med stor vekst og en enorm populæritet. Vi får bare håpe at det ikke blir samme hysteri på selve lanseringen her til lands, riktignok tror jeg det kommer til å bli et par køer i forkant av lansering her til i Norge også, men noen enormt ville tilstander tror jeg vi skal slippe.

Noen som kommer til å kjøpe en iPhone den 11. Juli? Eller kanskje du kommer til å vente noen dager? Eller kommer du rett og slett ikke til å kjøpe Apples mobiltelefon? Skriv din mening i kommentarfeltet under.


Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...