Alert Thingy – FriendFeed og Twitter på Skrivebordet

alert.jpg

Alert Thingy er multiplatform skrivebord-applikasjon som ble lansert for noen dager siden, tjenester lar deg følge dine venner på FriendFeed(les om FriendFeed her), og poste direkte til Twitter. Som Alert Thingy får du ikke muligheten til å følge dine venner på Twitter hvis de ikke har en friendfeed konto, da man registerer sin Twitterkonto på Friendfeed‘s nettside.

Det som gjør denne applikasjonen annerledes og muligens bedre enn  Twhirl er at der får man registere følgende kontoer: Twitter, Pownce og Jaiku. Det er sjeldent at man registerer seg på alle disse stedene, faktisk så har de fleste kun en av disse kontoene, og da blir det hele hensiktløst. Alert Thingy derimot bruker den store tjenesten som faktisk FriendFeed er, hvor man kan registere kontoer som Youtube, din personlige blogg, Flickr, Picasa, Google Reader, Delicious, Digg, Stumble Upon, Twitter og listen går videre i en halv evighet. Forteller du meg at du kun har en av de tjenestene FriendFeed har støtte for, da spør jeg hvor du har vært de siste månedene, ja faktisk de siste årene.

Det blir lett slik at når man bruker en nettapplikasjon, så er det vanskelig å oppdatere seg og holde seg selv oppdatert, men med engang man får applikasjonen på skrivebordet så får tjenesten en helt ny mening for deg, akkurat som med Twitter.

Selvfølgelig er det ikke alt helt rosenrødt med dette programmet, som er laget i Adobe Air, det er et stort behov for å utvide Twitter-funksjonen slik at man kan høre kvitringen til venner utenfor FriendFeed også.

For å bruke Alert Thingy må man Adobe Air installert, og det finner du her.

Alert Thingy finner du her.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...