Åpne Siste Lukkede Faner i IE7 – Med Gratis Tillegg

ie-open-last-closed-tab-thumbail-view-preview.jpg

«IE Open Last Closed Tab» er et gratis Internet Explorer tillegg som kan hente tilbake og kjøre nettsteder du har besøkt tidligere. Ved å trykke en tastatursnarvei så får du opp en side med thumbnails over de siste fanene du har brukt. En annen framgangsmåte er å trykke på en knapp som følger med tillegget, man får da opp en liste over de siste fanene man har brukt. Slik kan man raskt komme tilbake til nettsider du hadde oppe for ikke så lenge siden.

Uansett om man er Firefox eller Opera -fan, så skjer det ofte at man må bruke Microsoft’s Internet Explorer noen ganger, det finns mange tjenester og nettsider som krever akkurat dette. Men det som kan være kilde til irritasjon noen ganger i IE er mangel på muligheten til å åpne de siste lukkede faner på en enkel og grei måte.

Heldigvis så finnes det et gratis tillegg som løser dette for oss, «IE Open Last Closed Tab».

Hvordan det virker:

Tillegget installerer seg selv i Internet Explorer 7, og holder oversikten over sider du besøker. Tillegget vil installere en knapp i kommandolinjen, og når den trykkes så kommer det opp en liste over besøkte sider. For de som er glad i tastatursnarveier, trykk <Alt>+<Q> og få fram en side med thumbnailer som viser de siste besøkte sidene dine.

Tilleggets Logg:

Tillegget lagrer din URL-historie, men ikke gjennom IE sin logg. Dette vil si at uansett om du sletter loggen din, cookies, cache, midlertidige filer også videre, så vil fortsatt tilleggets logging være der.

Tastatursnarveier:

<Alt>+<Q> vil åpne den siste lukkede fanen,   <Alt>+<Q> vil åpne en thumbnail-oversikt over besøkte sider.

Søkefelt:

Denne kan kun brukes når du er i thumbnail oversikten <Alt>+<Q> ,du skriver da inn det du vil søke etter og fanene blir filtrert med engang.

Dette er et flott tillegg til Internet Explorer 7, et man ofte får bruk for. Stående applaus til de som fyller IE’s tomrom og feil, slik som dette tillegget gjør.

Last ned tillegget her.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...