Apple Utsalgssteder har mottatt nye varer, og nye skilt til Mandag

Det har vært mye skriving rundt iPhone og Apples kommende Keynote idag, men så er det nå slik at det er dette som opptar teknologi-verdenen for tiden da, her er en sak til:

Ars Technica skrev igår kveld at de har fått tips om at flere Apple Stores har mottatt uidentifiserte vareleveringer, og nye butikkskilter som skal opp på Mandag. I Londons Apple Store (Regent Street) så har de mottatt en enkelt eske med hengelås på, denne fikk de sammen med kvasse ordrer om å låse den inn i safen til Mandag (idag). At det kun er snakk om en eske er bemerkelsesverdi, men dette er kun snakk om den ene Apple butikken (selv om vi nordmenn ikke kan forestille oss størrelsen på utenlandske Apple Store’s).

Det kom også nyheter for et par dager siden at også Australske Apple Utsalg mottok esker som var markert «Ikke Åpne». Butikkene har som sagt også mottatt nye skilter (som også er låst inne), disse skal settes opp på Mandag.

Som vi allerede har skrevet om i Teknonytt så har vi allerede hørt ryktene som er rundt de bildene som påstålig skal være av den kommende iPhone i både rødt og svart, men dessverre så tyder mye på at disse ikke er ekte. Men i følge rykter som Engadget har mottatt fra en «god kilde» så vil den neste iPhone få både GPS og tri-band UMTS/HSDPA, men dette var ventet.

Ryktene lever i sin beste velstand, og det vil de nok gjøre fram til 10.00 lokal tid San Francisco – Apple Developer Conference’s Keynote starter.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...