Årets TG den siste? I hvert fall ifølge staten, som krever to mill. av KANDU

I følge Dagbladet.no blir KANDU, en organisasjon som arbeider frivillig for å arrangere The Gathering hvert eneste år, nå skyldige to millioner kroner til den norske stat. Organisasjonen må betale skatt for de siste tre TG-ene som har blitt arrangert. Dette grunnet kanskje noe av det mest latterlige jeg noen sinne har hørt: The Gathering er visst ikke kultur! Dette er en ekstrem uttalelse som ikke kan komme fra noe annet enn den norske regjeringen. Skal selv frivillig arbeid måtte skattes?

Men hva er kultur? Jo, det er konserter, musikk, film, ja til og med spill! Men når 5500 mennesker samles i Vikingskipet i Hamar er det ikke kultur? Det er jo reinspikka kultur! Det er ikke mulig å si noe annet. Hva i helvette er da kultur hvis det å treffe 5500 andre mennesker — OK, man møter kanskje ikke alle — ikke er kultur? Hva er da vitsen med ordet kultur da det ikke har noen betydning? Forøvrig har Dagbladet.no arkivert artikkelen under «kultur.»

Hvis KANDU nå må ut med to millioner kroner, kan det være slutten på TG slik vi kjenner den i dag. Stopp dette latterlige vrøvlet staten kommer med før det er for sent.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...