Auto-Delete: Programmet som sletter søppel på harddisken for deg

Jeg er helt sikker på at jeg ikke er alene om å få samlet opp mye søppel på harddisken men etter nedlasting av bilder, dokumenter, og alle slags søppel som aldri var ment å være på harddisken i noe særlig lang tid. Og nettopp derfor er Auto-Delete en gave fra himmelen for alle brukere av Windows.

Automatisering på enkelt vis

Auto-Delete er et program som lar deg automatisk fjerne gamle filer fra spesifiserte mapper på harddisken din, du kan selv bestemme hvilke mapper du skal slette filene fra, og hvor ofte det skal skje. Du kan altså fininnstille programmet til å slette filer fra en spesifisert mappe som nedlastingsmappen din, og disse filene kan du få programmet til å slette i forskjellige tidsperioder, alt fra en dag til ett år.

Du kan også inkludere undermapper i innstillingene dine, så programmet er mer eller mindre komplett for de oppgavene det er beregnet for. Det er ihvertfall et program jeg kommer til å ta nytte av når jeg bruker min Windows-maskin for tiden.

Mac-brukere

For Mac-brukere så anbefaler jeg selvfølgelig å bruke Automator til dette, her må man selv «programmere» de nødvendige skrittene som må tas, men det er lagt opp til at de fleste skal klare det. Noen vil selvfølgelig velge å bruke Applescript også.

Last ned programmet her.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...