Betamagasinet avvikles – slås sammen til et sterkere Teknonytt

Det er med vedmod jeg nå informerer dere om at Betamagasinet.no avvikles med umiddelbar virkning. Internt i Bitnett har vi kommet fram til at å drifte to nettsider med mye av det samme innholdet er ineffektivt. Derfor vil Betamagasinet-redaksjonen overføres til Teknonytt, under ledelse av Robert Sørensen, for å nærmest doble oppdateringsfrekvensen og artikkelvariasjonen på vårt største magasin.

Satser på spill

Til gjengjeld vil vi nå i løpet av kort tid åpne spillportalen BN Gaming, som vil gi nettverket større variasjon og bredde. Vi stabler nå en redaksjon på beina, og hvis du mener du kan bidra, er det fremdeles ledige stillinger. Som avtroppende Betamagasinet-redaktør vil jeg mest sannsynlig ta redaktørrollen i spillavdelingen.

Ledende på innhold

Vi håper de sammenslåtte redaksjonene kan være med på å gjøre Teknonytt markedsledende på innhold, med en tilnærmet doblet oppdateringsfrekvens. Arkivet, som i skrivende stund inneholder over 750 artikler, vil bli cirka 75 prosent større (over 500 artikler overføres fra Betamagasinet-arkivet), og vil inneholde nærmere 1 350 artikler.

Takk til leserne

Jeg vil gjerne takke alle dere som har fulgt oss det siste året, som har gjort det mulig for oss å holde Betamagasinet i live såpass lenge. Vi skrev totalt cirka 500 artikler, og mange tusen har lagt igjen kommentarer.

Med det håper jeg dere vil fortsette å lese våre kommende artikler på Teknonytt.com. Betamagasinet vil fremdeles være tilgjengelig, men vil bygges ned samtidig som vi bygger opp vår nye spillportal.

Med vennlig hilsen Christofer Nygård, avtroppende redaktør.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...