Blackberrys «App World» dyrere enn konkurrentene

Ifølge en ny rapport fra Skyhook Wireless, er det en betydelig forskjell i pris for applikasjoner i App Store, Blackberry App World, og Android Marketplace.

(Bilde: Apple App Store)
(Bilde: Apples App Store)

Siden Apples App Store har vist seg å være et vellykket sted for tredjepartsutviklere å selge programvare til iPhone og iPod Touch, henger flere og flere aktører seg på og lanserer egne versjoner av App Store. Med dette, så vil program og spill-utvalget bety mer og mer for oss brukere når vi skal vurdere kjøp av ny mobil.

Ifølge en ny rapport fra Skyhook Wireless, er det en betydelig forskjell i pris for applikasjoner i App Store, Blackberry App World, og Android Marketplace. Rapporten tar for seg lokaliserings-progamvare i de tre nevnte programvarebutikkene, og det viser seg at Blackberrys lokaliserings-progamvare er ca. fire ganger dyrere enn samme type applikasjoner som finnes i Apples App Store. Gjennomsnittlig salgspris for en lokaliseringsbasert applikasjon i Blackberry App World er $ 13.60, eller rundt 87 kroner. Samme type applikasjoner i Apples App Store er $ 3,60, som er nærmere 23 kroner, mens Androids Marketplace stikker av med $ 0,84, eller 5 kroner. Apples App Store har – ikke overraskende, mest lokaliserings-applikasjoner tilgjengelig som for øyeblikket teller over 2300.

Microsoft vil også lansere sin egen versjon som heter «Skymarket», når Microsofts Windows Mobile 7 vil bli lansert i løpet av 2009.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...