Ble du lurt i 1. april?

I går var det 1. april, dagen hvor det er lov å lure folk. Den sjansen lar sjelden de store nettredaksjonene, avisene, tv-kanalene eller mannen på gaten gå forbi. Selv hadde vi vår egen aprilsnarr, «Avslører: Apple kjøper opp musikktjenesten Spotify», som vi håper noen lot seg lure litt av.

Her er tre av de beste og større aprilspøkene vi selv kom over på internett i går, blant annet hadde Google flere gode, og samtlige andre større firmaer innenfor teknologiens verden.

Google Gmail – Gmail Autopilot (Link)

gmail_autopilot

Google var i går ute med flere aprilspøker, men den kanskje beste var den nye funksjonen i Gmail, «Gmail Autopilot». Ved hjelp av den kunne Gmail automatisk svare på mail for deg, ved å analysere dine tidligere svar, og  deretter svare etter beste evne. Absolutt en morsom spøk fra Google side.

YouTube – Bedre bildekvalitet oppned (Link)

youtube_oppned

Nok en av Googles spøker. Med en liten ekstrakode på slutten av linken ble hele websiden snudd opp ned, både linker, tekst og video. På en egen side var det skrevet av bildekvaliteten på skjermene ble bedre hvis de ble brukt oppned, og man skal ikke se bortifra at noen ble lurt og sliter med vondt i nakken i dag.

Spill.no – Begrenset spilletid på Wow (Link)

spillmagasinet_aprilsnarr09

Spill.nos aprilsnarr var innføring av tidsbegrensning på World of Warcraft for norske brukere. En utrolig god spøk, og absolutt en av de beste blant de norske medieene.

Over for denne gang

Men da var det over for denne gang, og det er et helt år til neste gang, men vi gleder oss til å se hvilke sprell nettmediaene finner opp.

Gikk du på limpinnen i går? Hvilke aprilsnarrer likte du best i media? Del gjerne med oss i kommentarfeltet under.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...