Cocoalicious: Din Delicious-leser [MacOS]

Hvor mange ganger har ikke vi Mac-brukere bannet over den store mangelen på god støtte for Delicious-bokmerker i blant annet Safari. Joda, jeg vet at det finnes verktøy og tillegg som hjelper oss med dette, men de koster penger – hvor er open-source programmet vi alle venter på? Det er endelig her med Cocoalicious.

Cocoalicious, et gratis Mac OSX-verktøy som lar deg bla i dine Delicious-bokmerker i en egen dedikert nettleser kun for det formålet. Applikasjonen har tre paneler i sitt grensesnitt og ligner litt på mange lokale nyhetslesere (RSS-lesere). Det øverste panelet inneholder bokmerke-tittler, det venstre panelet inneholder merkelapper (tagger), og selve lesevinduet viser den nettsiden til hvert enkelt bokmerke du klikker på.

2008-06-29_1546

Du kan veldig raskt søke i dine bokmerkers tittel, beskrivelse, og merkelapper – dette skjer fortløpende mens du skriver søkefrasene akkurat som man er vant med i Mac OSX’ Spotlight. Hvis du legger til et nytt bokmerke i Cocoalicious så vil det automatisk synkronisere seg med din Delicious-konto med engang.

På Cocoalicious’ hjemmeside så finner du en knapp du kan dra til bokmerkelinjen i din standard nettleser, når du trykker på denne så vil du legge til den nettsiden du befinner deg i som et bokmerke i Delicious, og det er akkurat dette verktøyet så mange har savnet til sin Mac, ihvertfall et gratis sådan.

Nå er jeg helt sikker på at noen kommer til å nevne ett eller flere lignende verktøy i kommentarfeltet, og det synes jeg er helt greit, faktisk synes jeg det er fantastisk – for det er på denne måten man enklest kan bytte ideer og viten i dagens samfunn. Men per dags dato så er dette det beste verktøyet for Mac og Delicious som jeg har prøvd, gratis eller ikke.

Du finner Cocoalicious her.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...