Cocoalicious: Din Delicious-leser [MacOS]

0
881

Hvor mange ganger har ikke vi Mac-brukere bannet over den store mangelen på god støtte for Delicious-bokmerker i blant annet Safari. Joda, jeg vet at det finnes verktøy og tillegg som hjelper oss med dette, men de koster penger – hvor er open-source programmet vi alle venter på? Det er endelig her med Cocoalicious.

Cocoalicious, et gratis Mac OSX-verktøy som lar deg bla i dine Delicious-bokmerker i en egen dedikert nettleser kun for det formålet. Applikasjonen har tre paneler i sitt grensesnitt og ligner litt på mange lokale nyhetslesere (RSS-lesere). Det øverste panelet inneholder bokmerke-tittler, det venstre panelet inneholder merkelapper (tagger), og selve lesevinduet viser den nettsiden til hvert enkelt bokmerke du klikker på.

2008-06-29_1546

Du kan veldig raskt søke i dine bokmerkers tittel, beskrivelse, og merkelapper – dette skjer fortløpende mens du skriver søkefrasene akkurat som man er vant med i Mac OSX’ Spotlight. Hvis du legger til et nytt bokmerke i Cocoalicious så vil det automatisk synkronisere seg med din Delicious-konto med engang.

På Cocoalicious’ hjemmeside så finner du en knapp du kan dra til bokmerkelinjen i din standard nettleser, når du trykker på denne så vil du legge til den nettsiden du befinner deg i som et bokmerke i Delicious, og det er akkurat dette verktøyet så mange har savnet til sin Mac, ihvertfall et gratis sådan.

Nå er jeg helt sikker på at noen kommer til å nevne ett eller flere lignende verktøy i kommentarfeltet, og det synes jeg er helt greit, faktisk synes jeg det er fantastisk – for det er på denne måten man enklest kan bytte ideer og viten i dagens samfunn. Men per dags dato så er dette det beste verktøyet for Mac og Delicious som jeg har prøvd, gratis eller ikke.

Du finner Cocoalicious her.